Follow Viruspadu

Tuesday, October 21, 2008

vppinkytouch

saya mohon maaf

saya belum sempat update blog link saya di vppinkytouch tu,

buat uols yang sudi tinggalkan link kat sana, sudi bertukar link ngan saya, jutaan terima kasih saya ucapkan

kalau uols perasan, blog itu agak kelangkabut sikit, sebab saya nak copy code asing2, code yang lama dah tunggang terbalik :p, poneng acik nak update or tambah2 apa2 tau

harap bersabar yer uols, dan jika komen anda di komenbox telah didelete, itu bermakna saya telah mengemaskini link anda

terima kasih, dan maaf di atas kesulitan yang berlaku

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^