Follow Viruspadu

Thursday, November 06, 2008

444,444

aiseh dah terlepas 444,444 kan

saya baru balik dari makan2, tgk2 dah terlepas hit 444,444 tu

so sape menang? sape dapat capture?

saya masih menanti email pemenang

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

lindosh said... [Reply to Comments]

aik! kejapnyaaa
tadik masok blom lagik :(

wanie said... [Reply to Comments]

sape ye yang bertuah dapat 444,444 tu...wanie klik2, refresh2 sekali terlepas..dapat 444,445...huhuhu

cik siken said... [Reply to Comments]

alamak dah lopeh 444K tue..cepaaat nyaa..baru ja 2-3 minit gi toilet..geraaaam nya hakuuu...

Eya said... [Reply to Comments]

sape la yg bertuah tu ye VP...huhu

pearlEJ said... [Reply to Comments]

haaaaaaa... ej masuk tadi pun number cantik gakk... 444666 :D

Annesa said... [Reply to Comments]

ha3.gile cpt ok stat tu td..sy yg duk menunggu pn xdpt..444 449 yg sy dpt..ish3..mst asyk duk refresh je td sbb ms tu less than 30 user on9.

@LiYaNNuaR said... [Reply to Comments]

aduhaiiii... sekali 444715 yg keluar... upsss... terlebeh sudaaaaaaaa...

congrats!

miszundercover said... [Reply to Comments]

sedih nye..sy tunggu nk hit angka tu...k VP...bole x buat contest lg utk angka 456,789 pulak...plssss :(

Musliha said... [Reply to Comments]

aiseh.. takdan..
terlepas sudah..
kempunan selalu kita..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alamak.. dah terlepas jauh ler plak.. takde rezeki ler nampaknya

atty's said... [Reply to Comments]

adoi den pun terlopeh gak..padehel tunggu dah tu..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

haip!
dh terlepaassss







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^