Thursday, November 06, 2008

91 Online Users

saje suka2 jugak... 91 online users



terima kasih uols... tak tergambar dengan kata-kata betapa saya menghargai persahabatan ini

terima kasih kerana sudi ke blog PINK ini

terima kasih

~ masih menunggu 444,444
~ entry klinik sukhilmi akan menyusul selepas entry ini

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

29 komen[s]:

mama danial said... [Reply to Comments]

dahhhhhhhh...jgn sebut lagi pasal timah tu...lagik kita layan makin sakit hati....let go jer.....

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

TGK LA KAK...

BETAPA RAMAINYA AKAK PUNYER SUPPORTER...

CLAP CLAP...

nadiahmad said... [Reply to Comments]

mestila sume org nak tau psl berita gembira niii .. ehe.. :D

amizah said... [Reply to Comments]

ramainyer peminat vp...ini mmg tak boleh nak dinafikan lagi....biler la agaknyer dpt jumper vp nie ya!!!

Suki Cida said... [Reply to Comments]

uh ada lebih tinggi... seee we love u so much mar...

nino said... [Reply to Comments]

orang sabar dapat ape? dapat macam2hikmah dariNya.

dapat apa lagi? dapat kerahmatan dan keberkatan jugak.

tapi..sabar itu bukan mudah untuk dipertahankan. nipisnya bagai kulit bawang. bila2 masa bisa terkoyak.

FaRiHa said... [Reply to Comments]

tu la kak vp tadi memula ngk 85 peh 91 la nih 87 termasuk saya la kot heheh..

mummy Darin said... [Reply to Comments]

alamak.. baru je nak printscreen, sekali VP dah buat dulu

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

seee.. kan ramai yg menyokong vp.. so jgn dilayan itteeww timah sewel.. k

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

blog akak...nak capai 9 orang pun susah....hiks....ini fuh...91 tuh...memang vp hebat laa....al the best...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh..heh.. ingatkan nak umumkan sapa dpt print screen online user tertinggi tu..sorry erk.. tersalah sangka plak..

Annessa said... [Reply to Comments]

ha3..kn rmi gile org dtg..the highest yg sy dpt 96 online users.
:)

irdawatys said... [Reply to Comments]

harap2nyer sempat lah tunggu pada esok baru 444,444......VP, take care

Anonymous said... [Reply to Comments]

i got 92 if u want.ehehee

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

heheheh...time saya bukak ni ade 93 users....ihikssss.....
best besttt!!
melatopppp gitu....
congrate

Angah said... [Reply to Comments]

Tahniahhhhhhh nak beradik Annisa ek... ni yang rasa teruja nak pregnant lagik nih..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

wah congrates!..

kan ramai sokong kak VP...

em namo sedih2 da yek

anne said... [Reply to Comments]

Tahniah VP. Alhamdullilah.

Jaga diri elok2 ye. :-)

umieadam said... [Reply to Comments]

cayalah..
so jgn sedih2 kalau ada seorg 2 tersesat ye..sebab ramai lg yg dok menyokong emah..

i'm silent reader aje..tp sentiasa pantau dr semsa ke semasa..
hahaha..

haslinda said... [Reply to Comments]

skrg 443,344 pun cantik jgk..siap print screen nih..

Khairulnizam said... [Reply to Comments]

huhu...kiter paling tinggi 7 jer.. :p klo dpt la cm akak.. mmg wat kenduri.. wahaha

.::MRS SUHAIDI::. said... [Reply to Comments]

wah...hebat...blog saye 0 kak..hahahaha...

lindosh said... [Reply to Comments]

ramai penyokong tu! hidup vp :P

sufiaadam said... [Reply to Comments]

alaaa vp... 444,443 td...
sapa la yg bertuah dpt 444,444 tu...
ishk3x...

wanie said... [Reply to Comments]

alamak..dah terlepas..wanie dapat 444,445..huhuhu

Musliha said... [Reply to Comments]

opsss.. semalam tangkap 75 ingat tinggi..
upanya ada 91.. lagik tinggi..
wah.. wah.. rezeki tuh vp..

Wynn Yasser said... [Reply to Comments]

Mmah, semalam aku dpt 91 tu. Tp, lupe camne nak print screen boleh? huhuhu

sweethOneY said... [Reply to Comments]

alamak
kalah
kekeke
br nk emel akak, dpt capture 81 :P

Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

perhhhhh!!!! kalah kak red nyer hits zie rase kot la..hehe.. clap² kak vp. u're da best!!!!

sbb tuh ramai yg dok dengki tuh...huh!

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^