Follow Viruspadu

Tuesday, November 18, 2008

akhirnya setel kek atam

akhirnya lega betul saya rasa, dalam keadaan kesihatan yang tak berapa ni, dapat jugak saya setelkan kerja2 yang atam tugaskan pada saya

dia tugaskan saya - banner - setel beb, gua hebat!

hantaran... tadaaaaaa... akhirnya anna dapat selesaikan masalah saya, apa2 jenis kek semua dia ada, cayalah anna, i love u lah... ok saya pilih design cupcake ni, cute kan... erm nak pilih kaler PINK ke hijau ni ek... :p


dan mcm ni la rupa ranting2 yang atam nak kan sangat tu, layankan jer :p, gigih tau ai cari yang mcm mana dia nak, adoilaaa... seb baik adik sendiri, kalau tak dah kena dush dush dush dah


dan mcm ni pulak roman eh kek untuk malam potong2 kek joget lambak nanti, tp nk order version pink ke hijau ek lalalalalalarikssssssss...


yang ni versi tiga tingkat kan, saya amik dua tingkat saja marrr...

ok atam setelkan keje andak...

ado lagi ke?

ok kalau uols bekenan leh tempah kat anna di blog dia kat sini http://bake-freshly.blogspot.com

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

juelee said... [Reply to Comments]

grand betoi wedding atam nie ye andak..

Musliha said... [Reply to Comments]

aiseh.. cupcake sgt sodap aih..
lawa giler.. grand nanti..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

a'a la mesti grand ni nanti...harus kena gi ni...hiks..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

cantik2 ler keknya.. skee tgk yg ada cam ranting2 tu.. sweet je...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

uishhh.. tgk kek je... grand giler.. mesti grand kan perkahwinan atam..

nifalnin... said... [Reply to Comments]

hi vp,

sedap kan cuppies kat anna nih.. berbaloi la rasenye... heheheh...

cumels sgt cuppies yg purplepink tu...

nizza-abira said... [Reply to Comments]

untungnya atam ramai kakak2 yg leh di bahagi tugas2 yg ada. Kalo kenangkan masa nizza dulu, semuanya wat sendirik oooo... mana tak nya nama pun anak sulung. pecah kepala otak nak pikir byk bende

**kak mah, tahniah krn awk kakak yg sungguh baik :). Leh ke kita nak jadik adik awk...?lalalalala... larikkksss...

BigMouth said... [Reply to Comments]

Cantik2!!

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yahhhh kek kat aNNa mmenga cantek dan best2 kan Mmah... akak pun dah terbekenan since try order masa Mamh promote time atam tunang dulu :D

gee ryder said... [Reply to Comments]

mcm sdp ah cupcake tu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^