Follow Viruspadu

Saturday, November 01, 2008

ayam penyet

tq kiki, tq zie, tq fieza

sudi menemankan akak sekeluarga makan2, sudi bawakkan akak sekeluarga jalan2, sudi selamatkan akak dari keras kebosanan dalam bilik hotel

terharu sgt dengan kebaikan korang, opssss, dan juga pada kak MBC, en. fotog, juwin, trah n the geng uolsssssss memang sempoi habis laaaaaa...

uols menjadikan percutian saya kali ni sgt bermakna tau, percutian saya yang pada mulanya sangat hambar, yang sgt membosankan, terus bertukar ceria

bestttttttttt sangat tau

so kali ni, malam itu, weols berjanji2 lagi ngan fieza, zie dan kiki, nak makan di baroq, betul ke ejaan ni ek, belasah ajer la yer, asal ado bunyi udah...


mulanya hujan lebat tau, so memula mcm nak cancel nak makan tempat lain, tp saya sesungguhnya sgt la tak kisah makan kat mana2 pun, janji makan bersama2kan, makan bersama orang yang kita suka, so makan apa pun jadi sedap ye tak


mmg ada ong mar, tetiba hujan benti, ahaks... so kiki bawak weols ke baroq jugak, mmg dari hari ahad sesampai sini saya mmg teringin benar nak merasa, tp saya tak berani naik penambang tu, ada la sbab2nya ewah... tp bila kiki bawak ni kan, sikit punya SUKA GILER la saya, tp muka ttp coverrrr hahahaha

zie dan kiki yang sgt rapat :D

bila depa sembang ajer, saya blur tau, jenuh la mengagak apakah maksudnya itu hahaha

ok masa utk order makan, mulanya plan nak makan nasi penyet sahaja, tp kan en.laloque ntah apa mimpi nak makan hidang, saya takde hal la, sbb tgh kebulur kan, dan order makanan pun tetiba saya jd rakus pulak, kalau boleh nak order semua jenis makanan yang ada dalam menu hahaha gilo gilo


oh yer, air teh halia dia pelik, sbb dia bg air susu, pastu kasik paket teh halia... hiks, sbb biasa kat kat seremban, gi mamak kan, teh tarik halia dia lain kan, oh ini salah satu pengalaman hebat saya :p


tadaaaaaaaaaaa...

ini menu2 saya

ini ayam penyet, gilo beso2 bagak ayam dia, lg beso dari penumpuk saya, gilo, makan ayam sajer dah kenyang kot


ini udang masak tomato


ini ikan 3 rasa, ikan ape saya tak tahu uhuhuhuh


tomyam campur

ada lagi satu, baby kailan, lupa nak snap

uols tahu tak, masa saya order kan, igtkan mcm kat kl ke seremban ke kan, kita order kan dia bg dalam piring kecik tu haaaa, ala, kiranya kalau 5 lauk tu muat la satu meja kan

sekali kan, sgt la terkejut mcm kene petir tau, satu pinggan tu, beso dia, erm... mcm mana ek, satu piring besar satu pinggan letak nasi tu, pinggan nasi yang leper tu, besar kannnnnnnn... ishhhh laaaa... sekali mcm makan 30 orang lak kekdahnya

gilo ko?

lg tak acikan, zie kiki makan sikit cotek jer tauuu... ahhhh nak kena geget la depa ni, si fieza dtg lambat, so paksa dia abis kan huhuhuhuh, saya pulak tak dpt nak makan byk, sbb nasi saya dah ada lauk tambahan, namanya lauk kasut, boleh tak nisa masukkan kasut dia dalam pinggan saya... hahahaha... adoi... sabo jer la

zie, kiki, fieza, vp dan nisa

nampak tak pinggan yang beso2 itu... huwaaaaaaaaa... sesak napas nak abiskan uolssss

dan ini sesi wajib



di tangga

bila sudah kenyang, yuk kita balik

anak2 dara kena pulang awal kan, oh saya pernah mengalami zaman itu, jam 7 mesti ada dirumah, ok2 dah jom balik

walaupun makan bapak byk begitu, semua sekali hanya RM100 sajer... lumayan kannnnnnn, makanan dia mmg super duper sedap, dan lima minit ajer order, tup2 makanan dah sampai, so servis sgt tiptop, ai likeeeee

harus ku terkenang2 makan di sini bila balik seremban nanti

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

hye kak vp,

thanx a lot for d dinner.fza semlm blk lmbat x smpat nk jmpe akak.hari ni pun bz pasal org sebelah umah ada wedding.huhu.sedey xleh nak jmpe say gdbye..
it's nice knowing u sis.hopefully boleh keep in touch sampai bile2 k.. =)

Shafie said... [Reply to Comments]

sdpnye aym tu..

nk jumpa ngn sis n sis lain tu gak :)

laloque said... [Reply to Comments]

gila kaw2 makan kat barok tu. Siakap 3 rasa saiz 1.5 kg tu hanya RM26!!! kalo KL atau Seremban... rabak dlm RM80 agak nyer

su said... [Reply to Comments]

wah! sdpnyer makanan tuh...x tahan lak rasenyer hehe!

-Misztake- said... [Reply to Comments]

nasib baik vp gi sana seminggu je..
kalau tak, cmrfm la berat naik tak hengat.. mknan tu banyak & murah.. tak sangka tul..

faisal.hamdi said... [Reply to Comments]

bole abis ye..sapelah kuat mkn tu?

Suki Cida said... [Reply to Comments]

100 je? murahnya...

Rieyuzie Zainul said... [Reply to Comments]

wah VP,sedapnyer tengokkkk..

Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

hehe...thanx kak vp n en laloque for da dinner...nyesalll wooo mkn dulu kak mekdi...hehehe

Musliha said... [Reply to Comments]

aiseh.. tomyam tu hbesaq bagakkk..
sedapnyaaaaaaa..

AzurA said... [Reply to Comments]

nasik penyet nin sama ngan nasik ala-ala bubur tuh kan?

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah..memang cam nak makan 30org.. punya ler besar bagak pinggan.. uish..larat ke habis kan makanan tu.. rm 100 murah tu..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

oh lupa.. paket teh halia tu macam kenal..rupanya cni punya produk ler plak.. heh..heh..heh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^