Follow Viruspadu

Friday, November 07, 2008

azam untuk tahun depan :p

dari hari tu kan saya bekenan sungguh la dengan jam guess collection ni ~ GC

tiap kali lalu memang rasa nak pecahkan cermin ni, pastu amik satu pastu lari laju2 hahahaha gilo!

takde la sampai mcm tu sekali, nampak tak saya bulatkan tu, GC kaler pink tauuuuu


saya intai, harga dia busuk2 pun RM1k plus la, saya igt nak tunggu diskaun crismes ni lah, diskaun hujung tahun gitu, kot la ada 70% diskaun ke hape ke kan hiks... untung la acik, tp kalau takde diskaun kan... tunggu tahun depan la

masuk dalam azam 2009 pulak ye tak, semua nak beli tahun ni, sengkek la acik

takpe berangan je dulu

lgpun, benda yang susah nak dpt, dan benda yang kita usaha nak dptkan, harusssss kita sgt hargainya kannn

takpe2... chaiyok2

dan tetiba en.laloque ajak usha fax

apa fax???? ~muka felik lah


kenapa tetiba nak tgk fax ni?
saje nak letak kat rumah

hikhikhik... ada sapa2 nak fax kat saya kah???? :p

ntah la saya rasa mcm lawak pulak hokey hiks


ok takpe, apa saja papa nak buat, saya sokong ajer kan papa kan

oh saya memang suka PUJI suami saya...

puji suami dapat pahala tauuuu

sekian dimaklumkan

:p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh...heh..heh.. kita pun peminat seita jam guess tu..tunggu ler ada sale blh beli..ha'ah ler vp, tak kan ler semua benda nak beli dlm thn yg sama kan.. tak salah klu listkan dlm thn dpn plak..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

oh..oh.. fax?? nak buat pe fax tu en.lalaoque.. emmmm agaknya senang nak buat per2 urusan dari rumah kot..

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

ko jgn wat gile mah nak pecahkan cermin kodai tuh plak,,, mintak sajork kat en. laloque musti dia nak belikan,,, hehehe.. yer la tunggu ujung tahun jer musti banyak sale nantikan.. :)

HappyIrfa said... [Reply to Comments]

salam..
mmg mahal.dalam angan2 je lah

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

vavava....1k tu..x mampu den...

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

oi..sempt perli di situ..lalala~~

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe
akak mmg ske nyakat ek..piat kang :P

kak, pelikkkkk..nape letak mesin fax kt umah..cam de bisnes je..hihi

Musliha said... [Reply to Comments]

buat bisnes eh vp..
en. laloque nak bisnes pe?
hehehe..

swit@kon said... [Reply to Comments]

memang la jam tu sangat lawak kak. berkenan gak aritu. tapi for beday dapat jam baby g hehe

wanie said... [Reply to Comments]

aikk..nak beli fax letak kat rumah ke?..untuk ape? buat bisnes dari rumah ek

Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

tuh ler kakkkkk..jam gues sumenyerrr mahal². Zie lak sekadar berangan jek nk pakai..hehe..

a'ah btol tuh kak..puji suami mmg dapat pahal. org tuh harus ler ingat...SYURGA ISTERI DIBAWAH TELAPAK KAKI SUAMI

**haaa..siap boldkan lg tue...hiksss**

laloque said... [Reply to Comments]

papa pun nak tukar jam gak la... jam papa nie dah lebih dari 5 tahun

ArELeEz said... [Reply to Comments]

tul2! sokong2! drpd puji 'ORG YG XDE KENE-MENGENA NGAN IDUP KITE', bih baik PUJI HUBBY sendiri. berkat woo.. haha..

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

ehh akak.. tayah la dukung2 nisa slalu.. kne jaga diri akak tuh.. kne igt akak da berbadan dua skang neh...
Take care sis..=)

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehhehe.. tak pe nanti kita fax mengefax vp... resepi pun boley... list brg baby pun boley... yg pasti nomotnya jgn lupa bagi ya ;p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^