Follow Viruspadu

Tuesday, November 18, 2008

banner for atam

balik dari kursus, dah alang2 memang sejalan, memang lalu depan kedainya, so weols terus menyinggah sini, nak tempah banner kenduri kawen atam aka ceera

sonang sebab ceera cakap tak payah gambo ke hape, tulis perkataan jer, ermmm sonang baitu la tu!

sbbkan saya terlupa nak bawak kad kawen dia, terpaksa la saya call ceera tanya dia, apa nama penuh ciput, takut salah eja nanti kan, tak pasal2 ajer

banner kat sini cuma RM75 jer, murah la kot saya rasa, tp ada orang kata kat KM Plaza ada yang RM45 jer, cuma kualitinya saya tak pasti la mcm mana kan, tp yang ni pun ok lahhh... untuk adik punya pasal, nak sgt banner! bagi jer lah! ai kan kakak mithali uols :p


saiz banner 3x10 = RM75, design depa buat, keje saya cuma komplen sepata dua kata jer

"bang background dia PINK tau" ~ matilah kena sekeh ngan ceera hahaha
"bang besarkan tulisan tu"
"bang tambah ayat ni ... "
"bang ayat tu bagi sebaris jer senang"

haaa mcm2 lah!

last2

"bang buat jer la mcm mana pun, janji ayat dia mcm tu, abang design jer la mcm2 mana pun, saya amik hari khamis" ~ kes dah malas nak tunggu lama2, nak balik jemput nisa

abang ni orang kelantan tak silap saya, sbb kecek kelate dia kuat, hiks... sabar jer dia layan karenah weols, terima kasih yer banggg... ewah


ok atam, hari khamis ni siap!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

Wawa_Nadwa said... [Reply to Comments]

eii eii..
bgus nye.
kakak sapo la nih eyh.
hiks!
=)

laloque said... [Reply to Comments]

juling la mata atam tgk banner warna pink!!! hahahahaha... kita sabotaj kenduri kawen dia.... gelak shaiton

shaliza said... [Reply to Comments]

dlm mabuk2 pun sempat kenakan orang ya...en.laloque pun join sekali ya...sian ceera:-)

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

ok lah harga tuh... pink lagi tuh,,, :) ape lagi sovenir yang ader ekk...

sweethOneY said... [Reply to Comments]

cpt ehhh kak dia buat banner tu..jap je siap

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

agak2 ceera marah tak akak buat banner warna pink...
xmajuk ke dia?
hik2..

Musliha said... [Reply to Comments]

ya ka banner pink?
hahaha.. kena sabotaj..
ekekekke..

lily lotus said... [Reply to Comments]

wahh..sponsor ke ni..

Ceera said... [Reply to Comments]

jangan buat atam pening lalat eh..

color pink, tidakkkkkkk...

tapi atam tau itu tipu, hehehe

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

uish... tak padan mabuk.. sempat lagi pekena ceera erk..

Sikelu said... [Reply to Comments]

isk.. kan..
naper tak mintak design dia dlm bentuk jpg sama.. kang boleh tepek kat sini sama..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

sempat wat rock tuh..kira dah tak mabukla tu mah..dah sihat dah...hiks...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^