Follow Viruspadu

Sunday, November 09, 2008

dari cheras

saya bersiaran langsung dari cheras

oh nampaknya saya dah start pening

jangan la mabuk teruk... plisssssss

oh saya nak baring2 dulu lah

~ apa kata uols klik iklan nuffnang saya byk2 keh keh keh, igt satu klik anda akan berjaya merubah jenama henbeg saya keh keh keh larikssssssssss, pening2 pun sempatttt :D gurau jer uols [tiru ayat blogger]

kalau saya ok2 kang, saya update lagi yo!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

Anonymous. said... [Reply to Comments]

Take care kak vp!

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

baik2 tau kak...rehat2 jer...

wanie said... [Reply to Comments]

dah start mabuk2 ye...take care ye...byk2 rehat

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

t8 cre kak vp....

amizah said... [Reply to Comments]

dah stat mabuk2 ker?? take care...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

hah.. dah start mabuk2 ya.. takpe la vp, take care ok..

Musliha said... [Reply to Comments]

haha.. iklan bagus punya..
nak tukat dr carlo rino ke jenama coach ke? ahaksss..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^