Wednesday, November 05, 2008

design langsir

saya tgk survey design langsir untuk rumah ku

ohhh saya kan belum tempah lagi langsir, hari tu kan dah gi ke kedai langsir tu, tapi katup kan, memula saya plan kat sana baru nak tgk2 buku depa, biasanya ada buku contoh2 tu kan... arghhhh frustnyaaaa...

takpe2, untuk tidak menghampakan diri sendiri, saya tgk jer kat tenet je dulu...

so ini jer contoh2 yang saya jumpa, ini semua saya jumpa kat forum wanitamelayu


mcm ni simple gak kan


ini pun ok



ini simple pulak sgt!


ini... ermmmmm



uolsss... kalau tahu kat mana lg ada website contoh2 langsir, kabar2kan padaku yer, saya igt sabtu ni nak gi tempah langsir :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

owh.. nak cari langsir..
rumah besar macam vp buat box pleat lawa jugak..
tak pun ada pelmet ka..
andai ada contoh nanti mus khabarkan..

Eya said... [Reply to Comments]

salam VP,
xtau la kalo2 da tgk ke lom site nih..
try link nih,

http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?p=2174594

cube scrool ke bwh,cm ade style la,'eyelet floral'kale pink gitu..
langsir nk cntek,kene simple2 kut..

Eya said... [Reply to Comments]

http://www.elyza.com/html/window_dressing.aspx?ID=434

ni ade lg,eliza cllction..klik kat cllction,mcm2 pesen ade..cntek bangat la VP..

x sabo nk tgk wajah br umah dia nnt..
jgn lupo tunjuk kat acik kalo da siap lngsirnye..

amizah said... [Reply to Comments]

akak raser kan...better vp g servey sendiri kat kedai langsir...tgk peten mana2 yg b'kenan...sbb pengalaman akak kan...tak puas la klu tgk gambor jer....

Liza said... [Reply to Comments]

vp, cuba gi kat nilai3, kedai langsir fiona, design cantik2 gak...and harga upah free, just bayar harga material jer

haqeeliza said... [Reply to Comments]

http://www.bedbathstore.com/windowfashions.html

ni pn leh pilih mcm2 style...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

oh tgh cari design langsir ke.. cuba klik kat google under curtain design.. kot2 blh dpt design yg vp nak

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

emmmm... dgr kat nilai 3 tu pun ada byk design2 langsir yg cantik.. cuba ler survey..

dyana said... [Reply to Comments]

akak,ni mst lgsir nye wrne pink nih kn?...hehehe...

mannira said... [Reply to Comments]

cantikla..saya pun tgh duk tgk2/cari2 langsir ni...

Suki Cida said... [Reply to Comments]

yang VP kata simple sangat tu tak yah tempah Vp pun bleh buat sendiri...kuikuikui

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^