Wednesday, November 05, 2008

design langsir

saya tgk survey design langsir untuk rumah ku

ohhh saya kan belum tempah lagi langsir, hari tu kan dah gi ke kedai langsir tu, tapi katup kan, memula saya plan kat sana baru nak tgk2 buku depa, biasanya ada buku contoh2 tu kan... arghhhh frustnyaaaa...

takpe2, untuk tidak menghampakan diri sendiri, saya tgk jer kat tenet je dulu...

so ini jer contoh2 yang saya jumpa, ini semua saya jumpa kat forum wanitamelayu


mcm ni simple gak kan


ini pun ok



ini simple pulak sgt!


ini... ermmmmm



uolsss... kalau tahu kat mana lg ada website contoh2 langsir, kabar2kan padaku yer, saya igt sabtu ni nak gi tempah langsir :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza
Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^