Follow Viruspadu

Saturday, November 01, 2008

di belakang tabir

ini adalah kesah di belakang tabir...

ha sajer nak belagak sikit ngan uols... penah ke uols masuk dapur kek lapisss... saya sgt special ok, tokei kasik masuk dapur lalalala, mak kan artis nyah... hahahahaha

ok itu sememangnya ayat tambah2 saya jer, takde la layanan special, tp rasanya mmg customer dibenarkan masuk dapur tgk2 cara buat kek lapis gitu, tokei tu ckp serawak ngan juwin, tp saya sik paham hahahaha... tp bila juwin translate yang tokei kata nak masuk dapur gi lah, tgk2

wahhhhhhhhhh terus la saya teruja, dapur rumah sendiri malas nak masuk, dapur orang tergedik2 saya nak pegi wakakaka... wah terpanah kat diri sendiri yang sangat malas dan tak reti masak ni

tgk dorang buat kek ni kan, giler laju, kagum giler, agaknya kalau tokei tu hire saya kan, harus jam2 tu gak kena pecat lalalala... sbb saya ni potong bawang pun sangat terhegeh2


tangan dia, pusing2 kan, tup tap tup tap, setel, masuk bawah api, amik lain, pusing2 lagi, adoiyaiiiiii giler kagum


pastu boleh pulak rilex jer tangan kena api sikit2 tu mcm takde hal jer, kebal kan




asam masin ke apa ni, hiks


rasanya akak ni senyum la masa amik gambar kan, maybe dia tak sempat senyum hiks...


pekerja dalam ni, walaupun tgh buat kerja, tp peramah dan baik sgt, takde la buat muka masam2 kita tanya2 kek apa dia buat ke apa ke, baik jer layan kita, kita block jalan dia pun dia rilex jer, ishhhhhhhh sejak saya dtg sini, alhamdulilah saya jumpa orang yang baik2 jer, alhamdulilah kannnnn

ok bila kek dah siap, depa pas kat bilik ni, so bilik ni dia pack la


lepas tu siappp... letak kat depan, dan customer pun beli lah


untungnya saya, saya datang pagi, masa ni dia baru bukak, so orang tak ramai, tunggu la petang ke malam, customer yang datang siap beratur tau, gilerrrrrrrrrr kencang bisnes kannnnnnn

saya harap bisnes dia akan terus maju

aminnnnnnnn

uols kalau nak tempah, call ajer la nombor phone yang saya publish kat entry lepas, tanya2, rasanya depa leh post kan kannnnnn... saya agak2 ajer ni, rasanya la...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

vp, tak nak cuba buat sekali ke.. dah alang2 masuk dapur tu.. minta2 ler resepi klu terajin kan blh gak buat..heh..heh..heh..

emellia said... [Reply to Comments]

emmm
terliur lak tengok kek lapis tu...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

unik kan kak care nk wat die...

-Misztake- said... [Reply to Comments]

wah.. sangat best boleh tgk smpai ke dapur ni..

Musliha said... [Reply to Comments]

berapa banyak beg kak vp bawak balik ni? uh.. tak ter bayang..

AzurA said... [Reply to Comments]

ini dah masuk dapur nin..harus pandai buat kek lapis nin

supermummy said... [Reply to Comments]

alamak..kek lapis dayang salhah ke ni..bestnya...dulu masa pegi pregnant, pastu selamba habiskan semua tester yg dia ada..mmg sedaaaaappp..teringat2 lagi rasanya..hehe

Anonymous said... [Reply to Comments]

dah mcm rancangan majalah 3 lak...tp xde suara n video. kalau x harus nurul syuhada ganti dgn vp!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^