Follow Viruspadu

Tuesday, November 11, 2008

dia memang takleh buat hal :p

nampak kah? apa yang saya nak tunjuk tayang kat uols?


tulah mamat baju putih tu, yang berdiri kat nombor 4 tu

haaaaa anda telah dikesan!

itu sebenarnya kat pejabat pos :p, masa en.laloque tolong pos lajukan hadiah2 untuk pemenang blog PINK bininya, kak pnut telah berjaya snap gambonya senyap2 hikhikhik,
pastu saya siap mintak kak pnut email kat saya gambo2 nya nak masuk blog lor hiks...

cayalah kakkkkkkk!!!! , tq kak... kelako plak rasa tau!

jd en.laloque, anda jgn cuba2 terfikir nak buat tak senonoh, mata2 ku ada di mana2 hikhikhik, besttttt besttttttt wakakaka, gelak guling2

oh yer, terima kasih papa, tolong mama postkan hadiah tu yer, ai lap u laling

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

suw said... [Reply to Comments]

hahahah..takde can la en laloque nk curanzz kekekekee

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

huyoooo...cayalah kak....

memanggg kelassss....

imz said... [Reply to Comments]

wah..ada paparazzi kt situ...

arsaili said... [Reply to Comments]

salam...harus pengsan en laloque...ahahaha

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

kak vp,

bukan ke nie pejabat pos kat alamanda tuh!

hik2..en laloque telah ditangkap kan kak vp,
ditangkap gambonya la.....hik2...

MAMA ESHAELYN said... [Reply to Comments]

hehehehe dasatt ooo ada informer...

rasanya tak terlambat lagi saya nak ucap tahniah....Semoga selamat semuanya...doakan saya pulak ngikut jejak langkah VP melawat klinik ibu mengandung lepas ni k...

Lina said... [Reply to Comments]

hahaha... lepas ni en laloque klu nak buat ape2 kene tgk dulu kiri kanan depan belakang coz takut2 ada paparazi... cayalah yg tukang amik gambo tuh...

bOnda said... [Reply to Comments]

klakO plak stetmen nie: jd en.laloque, anda jgn cuba2 terfikir nak buat tak senonoh, mata2 ku ada di mana2..
macam agen 007 plak..hehehe

mama danial said... [Reply to Comments]

hee.....
kelako???

aFkaR'z said... [Reply to Comments]

waaaaaaaaaaah... kecik dunia niii

Musliha said... [Reply to Comments]

ewahhhhhhh..
ada detective..
sakan,, takleh nyorok pas ni..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

oh..oh.. ingatkan sapa ler tadi.. rupanya en.laloque ya..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh..heh.. dari itu en.laloque harus ler berwaspada.. mata vp ada dimana2.. heh..heh..heh..

wanie said... [Reply to Comments]

wah2...byk informer vp ni...en. laloque takde chance la nak buat bukan2...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

perghhh....pasang spy tuu....

lankapo said... [Reply to Comments]

wah encik laloque

ni lah yg susah ni kalu mini blogger pofular nih

haha semua org kenal, alamak pasni nak sorok2 muka lahh

hahaha

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

muehehehehe.. mana mau lari haaaaa??? mata dan telinga banyak di keliling gitu ;p

in sudah bagus kan lil sista :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^