Follow Viruspadu

Tuesday, November 04, 2008

hari ni hari PINK

hari ni saya tepek benda pink saje boleh?

saya pun tgh carik mood blogging saya lah, maunya tak, seminggu asik cite pasal holiday ku jer kan, so nak tukar tune tu, ala2 blur sikit mar, so maafkan saya yer

jd uols kena paksa tgk PINK sajer, dah nama pun blog pink ye tak :p

ini casing htc saya, sbnrnya mmg la hitam, tp kan en.laloque beli mobile phone decals tau, yang bulu2 pink ni, rupanya 4 segi jer, tp kita kena pandai gunting ikut bentuk la, ada pelekat belakang dia

mulanya nak lekat kat htc saya, tp kan en.laloque kata mcm sayang sgt la pulak, nanti nak tanggalkan atau tersilap tampal ke kan, dah jadi buruk dan meleket2 kan, so tukar plan, tampal kat casing dia jer la

saya tak kisah janji pink :p

dan kerja lekat2 tu en.laloque yang buat, sbb kerja dia cermat, harapkan saya, harus compang camping nanti...

dan ini seliper rumah PINK saya dari serawak, opsss jangan kutuk kaki ku... keh keh keh


yelah kaki saya beso, saya tahu, kantoi disitu, saiznya 40 huhuhuh, aiseh amik gambar lupa buang saiz daaaaa


sbnrnya banyak jer seliper lain yang cantik2 daripada ni, tp sbb dah terbeli yang ni, malas dah nak amik yang lain, ni pun kira ok la nih

ohhh... hari ni hari PINK seVP... sape pakai PINK hari ni sila angkat tangan sambil goyang2 kening? eh kenapa abang misai angkat tangan tu... ok gurau jer uolssss daaaaaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

Umi Mia said... [Reply to Comments]

cute ahhh slipper tu.......suka..suka...

Mama_Nofal said... [Reply to Comments]

biaq betik kaki ko size 40? nmpk cam kecik ja :D aku pikir aku ja kaki gemok size 40 hehehe..patut aaa size 40 salu laku kt kdi, rupanya org kurus2 pn kaki beso ekk

arisa-fujiwara[farah] said... [Reply to Comments]

geramnye tgk kaler2 pink ni.saye pun pencinta PINK tapi da xleh selalu sangat pink sbb orang asek kate xvariety je.huhuhu....
me love PINK jugak :)

Musliha said... [Reply to Comments]

hari pink seVP.. haha..
patut buat tiap2 thn.. hahaha..
ke tiap2 bulan.. ekekek..

azura said... [Reply to Comments]

assalamualaikum kak..,...akak memang suka pink ek...saya letak blog akak kat blog saya...lawatla blog saya sweetazura.blogspot.com

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah.. cantik ler selipar pink tu.. comel je.. siap dianyam tu..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

eh.. ada erk hari pink seVP

HappyIrfa said... [Reply to Comments]

salam..
oh dah balik ker?berapa ekor kucing ikut awak balik?hehe

nurul said... [Reply to Comments]

hye VP... kite add link tau...saje utk ngitai²....

nurul said... [Reply to Comments]

hye VP... kite add link tau... sj utk ngitai²....

rosesrosz said... [Reply to Comments]

..selipar itu comel.casing tu juga
:-)

achee_b165 said... [Reply to Comments]

hehe.. org berkulit putih mmg sesuai arr pakai pink...(so apa maknanya tu?? maknanya sy puji kamu..heheh)!!

~mamaREDZHA@p-na~

amizah said... [Reply to Comments]

pasni boleh jadi model seliper pink lakss....cantek la seliper tu...pink gituuuuuu

amizah said... [Reply to Comments]

pasni boleh jadi model seliper pink lakss....cantek la seliper tu...pink gituuuuuu

Mya said... [Reply to Comments]

hari ini saya pakai baju kurung pink. skaf pink pokedot. heel pink/putih. beg pink terang... sy juga pencinta pink.. :)

VP saiz 40? saya saiz 39. besar eh kaki kita? :p

pak ngah rep said... [Reply to Comments]

byk ko soping brg2 pink kat swak??

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

aduss...casing tu tuk hp len ade x kak?? how much ekk?? bli ktne??

selipar tu cute...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^