Follow Viruspadu

Wednesday, November 05, 2008

hati saya sedang rajuk

hati saya sedang rajuk!

waktu2 begini saya seorang yang sensitif, bila saya dikritik begitu hebat hati saya cepat terasa,

maafkan saya, biarkan saya sendiri

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

75 komen[s]:

[ LADYKiKi] said... [Reply to Comments]

alahai .. b strong k...

miSs LoneLy a.k.a AnnA said... [Reply to Comments]

sabar yea akak vp..
think +ve..

mama belian n cengal said... [Reply to Comments]

VP... take it cool ya..

surijez said... [Reply to Comments]

vp..
sabar kay..
saya suke baca blog awak..
takyah dulik kan derang..
derang jeles tu...

btw, kat mana depa kate vp tu?
saya baca pun kat blog ceera..

Umi Mia said... [Reply to Comments]

VP...be strong ok...ramai lagi dibelakang u...diaorang yang komen mcm tu tuh..sbb tak puas hati tengok u happy tu.....

biarkan jer diaorang tu...jgn merajuk lama-lama yer...

to tell u the truth..I pun kalau ikutkan bertentang sifat dengan u...tapi I respect u sbb u perempuan tabah...kalau nak manja atau gedik...kawan I pun ramai yg mcm tu..tapi i tetap sayang diaorang...menceriakan hidup I...

so...skrang u salah seorang yang mampu menceriakan hidup I jugak...be strong ok...

Dee said... [Reply to Comments]

tulah vp..ignore je..pk kan org..sakit jiwa, sakit hati..so bahagia2kan diri..buat bodo je..blog sendiri, suka hatilah nak tulis apa pong...

RieNa said... [Reply to Comments]

eeiii..sapa lah yg suka2 hati mengata vp ni.
ni yg i nak marah ni.

vp,sbr byk2..demi 'dia' dlm perut.


we all stand behind/besides vp!

kolakolakila said... [Reply to Comments]

VP,
sabar k...
mmg kengkadang orang xleh nak tgk kita ni bahagia.....
walo apa pun berlaku, saya tetap sokong VP

syanis said... [Reply to Comments]

alahain sian vp... kuat kan semnagta.... pedulik mulut org yg mcm tttuuuttt tu... janji vp bahgia ngn kuarga ok..


ha'ah nak juga bc kat mana dier kutuk vp...

rosesrosz said... [Reply to Comments]

..cool ek c's vp. sy usha blog ceera td..

**cenyum ckit

Casper a.k.a wifee en.atan said... [Reply to Comments]

VP..sabaq bebanyak...jgn give up...

AzuraNizam said... [Reply to Comments]

VP..sabar kay..jaga baby dlm perut baik2..masa2 mcm nie VP kena kuat dan tabah.takut effect yg kat dlm tue..

no need to reveal said... [Reply to Comments]

VP,

takyah la amik peduli kata2 org..sekarang pikirkan yang indah2 je..pikir pasal baby..pikir pasal naam baby hehe...

Tukang cerita said... [Reply to Comments]

saya selalu jengah ur blog...
wpun ada jugak yg tidak sependapat,
tapi..tak der lah plak nak komen lebey2....
ni, blog awak sendiri...
suka hati lah awak nak tulis apa...
kenapa plak ada unsur dengki mendengki ni??
Tak puas ati ngan kebahagiaan orang lain ker 'dia' tu...?
kalau tak suka baca...tak suka tgk...jgnlah buka....
aparaaaa....

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

beb relek lah ko kena tabah,,, kawan blogmu masih ramai yang menyayangi viruspadu ok..:)

i luv viruspadu... boleh gitu.. :)

nonie said... [Reply to Comments]

Salam vp..sabar jer..buat xtau jer..ramai lagi kami2 ni haa yg suka kat vp nisa n en laloque..opsss:)
tabah vp tabah hihi

sery said... [Reply to Comments]

lor spa lak kritik nih? diorg ni xleh tgok org sng skit ler..
sbo k vp..

amizah said... [Reply to Comments]

alaa...vp cayang bucuk2..jgn la sedih...akak suka bc blog vp nie...kgn sedih ya...

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

btl tu...kalo die xsuke nk baca....
apa barangggggg die nk lepak kt blog yg die x suke....

gi je la tmpt lain...bongok!budussss sungguh la haiiii...

kesiannnn...agaknye species2 ni adalah ahli "kelab rumahtangga bergelora" x? tu psl la diorang dengki dgn vp....

woiiii lalatttt2.....

ko nak rasa pelempang aku laju2 x????kalo x suke,sila blahhhh...yang menyibuk pehallll!!! jaga la kandungan ko tuh...jaga anak2 ko tuh...jaga laki ko tuh...x yah nak menyibuk hal orang....piraahhhhhhh!!!

wat vp ku....tabah k...i know ur strong babe!syg sket...muahhhhhsssss!!!!

Musliha said... [Reply to Comments]

vp..
persetankan kata2 org..
yg penting kita bahagia..

Eita said... [Reply to Comments]

Sabar ek kak VP eita sll je baca blog akak... lagi tertunggu2 akak update cerita baru.. biarkan jer org mcm tu... Blog akak suka ati akak la tulis aper2 pun.... angap jer dia jeles.. Chaiyok2!!! kak VP truskan memblog...

nino said... [Reply to Comments]

akak setuju dgn umi mia..u and ur pamili menceriakan hidup org lain. akak bace kat blog atam..sabar. setakat satu, dua tak soka tak ngapa.cayalah bilion2 juta2 ribu raban lagi sooooka.hiks

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said... [Reply to Comments]

kak VP...
kuatkan semangat tau..
orang jeles mmg cm ni kak..
biarkan je..
harap2 lepas ni akk jgn ler x berblog tau..
saya suke blog akk ni...

irdawatys said... [Reply to Comments]

VP,
jgn sedih2 yer..gi mampus lah dgn org yg dengki tu....klu tak suke ...jgn lah dok baca blog VP..tul tak?? ni dok sibuk nak baca...bila dah baca...sendiri mkn hati....pedulik kan org2 mcm tu...
Hidup VP....bagi i..i suke baca blog VP...kadang2 senyum sorg2 baca apa yg VP tulis....
Be strong.....
Ceera, tolong carutkan org yg buat andak kecik hati tu....hahahaah

Zanna_MamaBatrice said... [Reply to Comments]

vp....sabar jer lah yerk..
nak wat camner....org2 yg dengki nie mmg ramai kat luar sana...

to org yg x reti jaga perasaan org lain tu....sila lah sedar diri sikit...sy tak rasa blog vp nie mengganggu kehidupan korang...so, korang jgn ler plak nak mengganggu kehidupan vp....
jg korang nyer diri udah ler...

apa lah yg korang nak dengki ngan blog vp nie.....vp sikit punya baik tau.......

so to vp....be strong...
slalu jadi silent reader jer...tp bila dah camnier...rasa terbukak hati plak nak comment...yelah, blog vp nie salah satu blog yg menyeri hari2 saya

i'm ソソ said... [Reply to Comments]

mama yang pregnant kena sentiasa ceria tau...
jangan hirau mereka tu...

hilda said... [Reply to Comments]

go vp! go vp go!!

wanie said... [Reply to Comments]

byk2 sabar ye vp...pedulikan diorang tu..org tu jeles tgk org lain happy...
wanie mmg suka baca blog vp ni tau..

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

huhhh ishkkk nih tak ske tak ske nihh....
mahh...
bw2 bersabar yer.....take care!

vagg. said... [Reply to Comments]

dia sangat2 JELESSSSS tuh. ekekeke. blog busuk camtuh ada ke org nk jengahh tetiap ari? . xmcm kat sini. hiksss. tuh yg moyan kot. ekekeke

AyangAizul said... [Reply to Comments]

sabar je bebyk vp...
biasanya org camni hya 1/1000, sesilap 5000 kot. tp yg 1 ni lah lebih bisingnyer dr yg beribu-ribu-ribu-ribu... dan strusnyer....

nmpak sgt2 yg dia mmg jelesss tak tntu hala. biar kan jer dia ngan kehidupan kedengkian dia tuh. xkan amannyer idup dia...
tuhan akan balas 'cash'... xder utang2nyer... tgu jerk bila masanyer

kita n ramai lg ur readers ttp sokong vp... dont give up sis...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

la vp, napa ni.. jgn ler macam tu. Vp kan seorang yg tabah.. kita skke sgt baca kisah vp kat blog ni.. selalu mengikuti perkembangan vp.. biar ler apa org lain na dok kata.. sabar ya vp..

Suki Cida said... [Reply to Comments]

salam vp!

alah tak mo ar sedih2... baru baca blog ceera... dont worry dear you have lots of friend and reader... Vp tahukan banyak org suke and get addicted baca blog VP... so jangan sesekali stop kalau ada yang tersentap! Actually saya seorg yang tak sabar ok! marah tak tentu pasal je, VP and family sedikit sebanyak mempengaruhi tau... happy je tengok umah tangga Vp, dengan keluarga besar Vp... serious, jangan pedulikan apa org nak cakap... senyum ok... keep writting!

~kalau benda ni yang buat Vp down....

[[•­»Mrs.TaliKasut«­•]] said... [Reply to Comments]

aduhai..
sepanjang sy baca blog akak, x penah lak tgk akak kutuk2 org, jg tepi kain org, sume ttg life akak je..pe sal la "dia" dengki sgt ni??x phm tol la ngan org mcm ni..

sabar ye kak..
ramai yg syg akak..
teruskan menulis..
pedulikan sipedengki 2..huhu

AzurA said... [Reply to Comments]

uihkzz.. saborlah mah.. ramai kat sinin yang menyokong..setakat baper kerat yang kuang hajar tuh mah sabarkan aja... doakan ajer supaya dioang dibersihkan hati dan fikiran...

mama_aifan said... [Reply to Comments]

ala VP mulut tempayan boleh tutup, tapi mulut org x leh kita tutup.. (kecuali terjah,n kita tekup terus mulut dia.huwahahaha). anyhow..sabo je la. pedulik kan org2 yg jeles tu.

sweethOneY said... [Reply to Comments]

akak
sabar ehhh
heran ngan org yg ske sibuk hal org lain ni..

jaga diri sendiri sudah..
org sikit x buat salah kt dia..dia lebih2

senyum la balik ek akkk

hotcocoa said... [Reply to Comments]

kak vp, jgn pedulik ckp org2 dengki niii. diorg ni sakit jiwa

cool ok :)

mummysya said... [Reply to Comments]

SALAM VP

sabar banyak2, masa nie kita diduga samada kita kuat atau tidak.

Biarlah org duk kata, penat nanti dia senyaplah ok.

yg paling penting kita ada family yg bahagia. Mereka tu semua jealous, tak senang tgk kita bahagia...

Kita bersyukur dgn dugaan nie ya dear....

Y u Z z 9071 said... [Reply to Comments]

ooo sapa la buat sakit hati tu..ish ish.....

sabar VP....

ramai yg bagi sokongan....

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

vp dear. be strong k. biasa la hidupkan penuh cabaran. remember, you're my inspiration kan? ko telah membantu akak bangun. so persetankan manusia durjana itu adikku. huuhuhu.

Ayong said... [Reply to Comments]

uikss...perang cyber lak ke..

pedulikkan lah semua tu...

janji kita happy!

Zaidah said... [Reply to Comments]

alah mah... ko buat tak layan aje orang yang dengki ko tu. Dia tu yang dok sebok baca hal ko apa hal kalo dia tak suka. Dah sifat laki ko tu baik takkan nak jadikkan dia jahat lak. Dia tu kena terima hakikat yang semua orang tak perfect. Tapi setiap pasangan suami isteri adalah pelengkap hidup masing2.
Kalo macam aku, aku ni malas tapi laki aku rajin. Itu yang menjadikan hidup kita suami isteri lagi bahagia dan sempurna. Ingat Allah Maha Adil. Dia tu jaki. Dengki Jealous. Lantak orang macam tu. Ko terus aje tulis blog sebab aku suka baca, wakakakaka.... Tabah la Mah. Ko pernah hadapi dugaan yang lebih besar dari ini. Aku tahu ko tabah. Aku sentiasa baca blog ko.

nekopachi said... [Reply to Comments]

I'm just a silent reader and a stalker ehehehehe dengan tak failnyer i akan check blog akak =)

Ur life is SOOOOOOO SWEEET K!

Saye suke bace!

By the way, Nisa punyer feature dah nampak berubah sket kan? Dulu muke baby, skrang dah panjang sket XD Akak maybe tak perasan kot coz tiap2 hari asyik tgk tapi i notice dia dah besau skt ;)

Anyway, buat lantak je orang yg comment buruk tu. Gila takde kerja dan tak kreatif lansung k nak kutuk blog org. >.<; Her life must be soo bad and boring gile sampai nak burukkan org, iyelah, to kutuk2 org pun makan energy wat. Must be some dull life la.

whoever you are, be glad kak vp sgt baik dari u siap padam link blog u yg cantik tu, tgk, siape lagi baik kat sini?

Kak VP, confirm ke baby tu???!!! EEEKKK!!! Excited!


Anyway keep up this pinky blog. ;)

atty's said... [Reply to Comments]

salam mah..kty harap..ko sabar ye..kalo satu org benci ,dengki..ade ramai yg sokong..
bila tuhan menduga..maknanya tuhan itu sayang kan mah..dunt giv up yer..
ade hikmahnya semua tu..be strong dear

hazlin said... [Reply to Comments]

sabar...

mira zin said... [Reply to Comments]

kak vp.sorg tak suka kat akak,ramai yg sayang kat akak.takpela kak,mudah2an dgn dugaan ni hidup akak sekeluarga lebih diberkati dan dimurahkan rezeki drpd-Nya.amin. :)

Aleeya said... [Reply to Comments]

salam vp, dah tengok tadi blog org yg kutuk vp tu..sabar2la yer, abaikan la dia, dia sorang je mereng,yg penting lelain semua soka vp okay..all da best darling..

eida.. said... [Reply to Comments]

Salam VP.... abaikan jer org camtu.... tah apa2.. menyibuks hal org.... yang penting skrg awak jaga kesihatan awak k.. jgn stress2 okay... abaikan manusia iteww... tabah k...

Aleeya said... [Reply to Comments]

cpt le update darlingkuuuuuuuu...bosan neh ...nak baca n3 vp la yggggg ..hapdet plezzzzzzzzz :))

mizz^lady^muack said... [Reply to Comments]

akak sy da bace ape org tuh tulis n mengata akak......
sy yg skt ati bce.....
akak ignore je kak.....
dye tuh skit mental kot.....
hope akak tabah k......
sy sentiase sokong akak....n
akak ader reader yg sentiase sokong akak....
akak ade hubby yg sgt sygkn akak n nisa yg tomey....

diz is for u.......

AKU

..BERSYUKUR PD ORG YG TAK MENGENDAHKN KU..

KERNA DIA YG MEMUPUK KU BERDIKARI..

..BERSYUKUR PD ORG YG MENJATUHKAN KU..

KERNA DIA YG MEMPERHEBATKAN KEMAMPUAN KU..

..BERSYUKUR PD ORG YG MENYEKSA KU..

KERNA DIA YG MENGUJI KESABARAN & KETABAHAN KU..

linn said... [Reply to Comments]

alamakk....ada je org yg tak senang bila tgk kita senang.

sabar jelah VP. kitorang akan sentiasa sokong u!!

Pink Mama said... [Reply to Comments]

Sapa buat VP ni?. aku ketinggalan zaman ler

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

huhu..giler geram kite bace si siti fatimah tu punye entry...
apsal eh pangai dia cm2..asek nk mendengki je..agaknye kan..dia tu mmg suke dengki kot..biarje la andak oi..kite sebagai artis2..haha!! *ini mmg perasan* mmg tak leh lari daro kutukan mcm ni..lalalala~~ so...chill aje...anggap itu sekadar di pinggiran..ewahhhh......

ok la...nnt kite datang umah andak..gosip liar k..tata

pak ngah rep said... [Reply to Comments]

VP buat masa nih tgh melayan perasaan... bg dia time u tenangkan fikiran dia... mmah.. as always.. ko dh penah hadapi saat2 yg sgt getir.. aku harap ko skali lagi dpt harunginya..

cik wanie said... [Reply to Comments]

kak VP...

wanie ada baca itu entry dr blog itu,
apa yg wanie blh katakan,
akk byk2 bersabar,
jgn dilayan org2 cenggitue,
buat sakit hati jer,
apapun dia sebenarnya jeles ngn kehidupan akk sekeluarga,
wpun wanie hanya pernah jumpa CEERA saja,
tapi wanie tau family akk bukannya jenis seperti yg dikatakan oleh org itu....

apapun u are the best,
smile alwaz yer kak VP:)

arisa-fujiwara[farah] said... [Reply to Comments]

walaupun xtau citer sbnr, tapi nak jugak sebok.betol sume2 tu kak vp.pedulik same die.ni blog akak.sukati akan nak tulis ke ape.saye sokong akak sbb saye pun suke kaler pink.da 6jam lebeh akak x hapdet.windu da nak tgk tulisan kak vp.pedulikan same die.teruskan berblog ek... pinky blog yg besh.

pak ngah rep said... [Reply to Comments]

C******ng TOL !! cmne official VP PR boleh terlepas kes nih.. meh cite sket!!

pwincess AJA said... [Reply to Comments]

huhuhu
tataw ape kes.

tp hope kak VP sabar.
dlm dunia neh,
mmg ade manusia ht busuk.
ignore je.
yg penting,
ur readers support u till the end k.
lurv u kak VP.

=))

CiK AiDa said... [Reply to Comments]

kak vp...

be strong k...
dun give up..
kalu akk give up lagi org tue suka..
wake up and tunjuk kat die...yg akk tak kisah pun apa yg die ckp..
bgi die lagi panasssss....

jgn majuk lama2 yer kak...

lina said... [Reply to Comments]

kak vp, sy pun antara stalker blog akak ni. sy ske bace blog akak. ceria je. jgn cedey2 ey! 'org yg dengki' tuh sebenarnye jeles ngn akak.

n Z r A said... [Reply to Comments]

Akak, hanya doa dan harapan saya dapat kirimkan supaya akak tabah ok. Be strong!

Anonymous said... [Reply to Comments]

siti fatimah mana?apa nama blog dia? nanti aku block dia punya blog! dengki plak ye minah tu.! nak kena ni!

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam...
semoga vp akan terus tabah...

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

sabar yer VP suma nie dugaaan idup.. tabahla yer..

nasaoji said... [Reply to Comments]

kak VP..sabar nah..tak suker r makhluk tu...benci betui..mmg tak jg hati n perasaan..tak per..DIA MAHA ADIL...duk sat lg, akn ada org yg buat dia rs mcam kak VP rasa..sabar nah....suker je tgk kak VP manje2 ngn en. loloqeu tu..comei sgt..

dah2..sabar nah.. ;)..

will alwys support u...

juelee said... [Reply to Comments]

sabar kak VP...
org PHD memang gitu...
sabar ye..

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

kak vp,

sabar banyak2...
xmo tengok akak sedih2...
dah biasa tgk akak happy jerr dgn family...
lantak la org yg mengata tuh...
kami suma sokong vp!
love u so much.....
mmmuahhhhh..

nurul said... [Reply to Comments]

salam akak..saya pun harap akak sabar.. bersemangatlah!!! ..baik akak fikir yg happy2 je.. emm bila akak nk konfomkan batul2 pasal baby tu..kiteorg suma nk tau...

Mama_Nofal said... [Reply to Comments]

sabar ye...aku ada bc minah tu tulihh..dia kta x jeles tp nmpk sgt jeles..bkn takat ko kn..siap 1 family suma abih..jenih manusia camtu x penah kna kritik, hya pandai kondem (mampos la pasni dia kutuk aku plak ler tuu)..once kna pasni..br dia tduduk kott..sabar ye vp....jgn stress...

mazzura said... [Reply to Comments]

vp, sabar lah..w/pon zura tak tau kenapa, apa punca, tapi vp kena kuat hadapi semua ni ye..vp ada suami yg beri sokongan, anak yg comel, dan kwn2 yg tak henti2 berada di belakang..keluarga yg bahagia..semua tu vp dpt dan vp kena pk ni sebagai 1 dugaan..sabar ye.

Shafie said... [Reply to Comments]

sapa buat sis cmni..?
ish..
kuat kn semangat tu k.

mekza said... [Reply to Comments]

salam mah.
saya ni silent reader imah and adik2 imah. mmg seronok baca blog korang.
bila dah jadi mcm ni saya pun turut sedih ngan imah.
imah jgn ambik panjang pasal perkara ni ye. inilah kehidupan. ada org suka dan ada org yang tak suka.
yg penting imah jaga diri imah, baby dlm perut, nica & en laloq baik2 dan tak kacau org lain. teruskan berblog yer mah. kitaorg tetap sokong mah dari belakang ok.

*semoga Allah memberi hidayah kat "timah" tu.

cemut said... [Reply to Comments]

sabar ye kakak..manusia mmg ramai yg hati busuk..yg xsenang duduk tgk org senang..be strong ok..ignore them.

MiSZuE said... [Reply to Comments]

Allah sentiasa menguji umatnye
sabar itu separuh dari iman

:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^