Follow Viruspadu

Friday, November 07, 2008

jenjalan sikit2

lepas meraikan kegembiraan, en.laloque ajak balik, ehem2... apa barang balik dulu kan

takde la... saya sebenarnya mcm nak beli baju yang panjang2 tu, alahhh baju yang mcm baju kurung tapi pakai ngan seluar tu, apa ke nama baju tu

en.laloque dah kepenatan mengejar nisa :p tu yang jalan sambil tutup mata tu


alah... saya pakai baju kembang la, tu sbb tetiba saya nampak kembang semacam jer, ish belum apa2 dah kembang2 ni, bahaya tul la


nisa kan, semalam kan, perangai dia lainnnnnnnnn sgt tau uols

balik keje kan papanya jemput, omak eh kan MC, saya tunggu kat rumah jer lah, so bila dah sampai rumah kan, saya nak dukung peluk dia kan, dia marah merampos2 okey! siap tepis2 tangan saya, saya igt kalau saya dukung jer lama2 dia ok, rupanya tidak, lg teruk dia nangis

alaaaaaaaa nisa jgn la mcm tu sayang,

jenuh gak saya pujuk2 dia, dalam setengah jam gak, lepas tu baru ok2 sikit... legaaa betullll


so tgk2 dan bekenan... beli dan blah


tadaaaaaa... tu dia bajunya, amacam ok tak... ohhhhhhh tolong la jgn cakap saya nampak dot dot dot... ohhhhhhhhhh

semuanya salah baju ok...

nanti musti ada yang tanya harga, ok saya jawab siap2, harganya RM89, erm mahal ke murah ek? erm... atau kalau ada tempat2 yang jual lawa2 cantik2, kabar2kan samaku yer

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

30 komen[s]:

Suki Cida said... [Reply to Comments]

alahai kak nisa dah mule meragam :) sabar yek VP dia nak manja2

Baju tu ok je saya tengok... cun!

monamie said... [Reply to Comments]

kakak! kalau la tiba2 tersampai area Shah Alam.. PKNS Shah Alam tu ada banyak choice.. murah2 gak! yang penting..lawo! lagi satu.. hehe.. kat Anjung! cafe kat MOE tu! macam pernah perasan akak pernah makan situ! =D (kalau tak silap la!)kalau salah,..ampunn!

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

bju tu sungguh cantik kak vp...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

Bakal kembang ye mah..tak per..kembang berisi....

Mak Su said... [Reply to Comments]

oh.. baju ni? maksu pun berkenan. eh, kamu baru kena tag, 'pink sisterhood', sila ambik ya, n3 hari ni, 7/11 :)

wanie said... [Reply to Comments]

alahai nisa...meragam pulak dengan mama nye..
wanie pun berkenan baju2 panjang camni

FaRiHa said... [Reply to Comments]

akak naper tak wane pink??tapi comey jugak akak pakai gini...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

ok gak baju tu.. nice color pink lagi.. sseessuuaaii yg amat ngan harga dia..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alahai nisa dah mula buat perangai.. dia tahu dia akan bakal jadi kakak kan.. so ngada2 skit ler.. takpe vp, sabar... biasa ler anak kan.. lama2 nnti ok ler tu..

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

betul kata monamie tu kat PKNS, Shah Alam banyakkkkkkk...VP bila akak tengok nisa masa korang celebrate tu sebijik macam perangai macam anak akak Nayli...suka sangat ngan senduk mangkuk berbagai...pastu...stress...

Ogy said... [Reply to Comments]

kembang sikitp un takpe..maintain cun..

masviona said... [Reply to Comments]

vp ada satu kedai nih...jual baju2 ala2 gini murah jer...tp kat area kjng ler...apa entah nama area tuh...kajang prima ke benda entah tp yg pastinya area shop lot baru dkt2 ngan giant tuh...murah v tuh yg saya sambar 3-4 psng last month...ala baju utk open house kan...:)

HappyIrfa said... [Reply to Comments]

SALAM VP..
tiap kali gi jj plan nak masuk johny..mesti x jadi.sbb lakiku suka makan pizza.dan aku jenis ikut aje.sbb kalau masuk johny gerenti dia xleh makan sbb alah ngan seafood..aku janji benda boleh makan..bantai je.

nino said... [Reply to Comments]

ingatkan patung yang pakai baju tu..hurmmmm..cantik!

Musliha said... [Reply to Comments]

ermm.. kembang sket je vp.. hiksss..

ZBELLEZA said... [Reply to Comments]

nie la masa nyer nisa nak manja2 lebih2 seblm dpt adik ;P..sabar je la kak yer..

ms ct said... [Reply to Comments]

salam kak vp...

tahiah sebab nisa bakal dapat adik...
uba kak vp try search dalam internet..ada banyak blog yang jual baju..ala-ala mini jubah tu...nanti Saya bagi link ye...http://classywardrobe.blogspot.com/

Ann said... [Reply to Comments]

Salam VP,

cuba VP usha kat SACC Mall, ada satu butik melayu ni tp saya tak ingat la nama butik ni, saya beli time raya aritu, RM50, so saya borong 2, cantik. Tu harga promo raya. Kalau harga biasa, RM69. butik tu x silap kat tingkat 4

atty's said... [Reply to Comments]

nisa meragam nak dpt adik tuh..
lawa baju tu mah

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

cantek sungguh baju itu. tapi sure takde saiz 50 kan? huhuhu.

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

cantek sungguh baju itu. tapi sure takde saiz 50 kan? huhuhu.

mama belian n cengal said... [Reply to Comments]

nisa nak dpt adik pompuan.... he hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

cun2...kt warta bangi manyak bj cmni cun2 gak...

miss dinza said... [Reply to Comments]

Kak Vp kalu nak cari baju labuh2, jubah ker yg cantik akak boleh pergi dkt SAN PENG FLAT yg dekat dengan SEKOLAH VI tuee..Harga dia murah2..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

MERAH!
sy sukaaa..hihi

Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

Ya ALLAHHH!!! lawo la baju tuh kakkkk
Zie sukeeee..sbb die merah..hahaha :P

price bju mcm tuh mmg standard price die g2 kak..bg zie mahai arr..errkkkss..haha

Diana-k said... [Reply to Comments]

alamak...asal tak nah nak terserembapk dgn kt VP kt seremban nie...heikss...haruss tangkap gambo...ngan nisa bagai...

nasaoji said... [Reply to Comments]

lawar ini bju kak VP..leh pakai ngn skirt..ngn suar slack..kan...

sHwEeT ByAtcH said... [Reply to Comments]

tantek...

tdi bru blk dari 1st lady... bnyk jg baju mcm tu..

40 hengget jer...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

canteksss.... kat maju junction, KL byk baju camni vp.. rega pun murah2 gaks... starting 40++ kalau tak silap... then kalo nak kat jalan TAR depan sogo butik usasana jelita pun ado gak..

hmmm nisa marah mama sbb dia tau ada lagi sornag lam ouyut tuh.. ntahnya sama gender kotss ;p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^