Follow Viruspadu

Tuesday, November 11, 2008

jom berangan bersama2 ku

seperti yang saya bgtau pagi tadi diana aka rose hijau ada emal kat saya mcm2 jenis gambo ada... so ini dia... semua lawa2 belaka tau

betul2 seperti dalam khayalan :p




ni lawak, nisa duduk mcm real jer


alolololo hiks


tu dia, main2 pulak dah


terkejut ngan gergasi



frame pink :p



ini saya sukaaaaaaaaaa sgt!


ewahhhhhhhhh hikhikhik



terima kasih berjuta2 lemon kat diana, meh akak kiss pipi sikit, muahhhhhh... oh ini link blog nya, sekali lg saya letak http://littleflowerfarm.blogspot.com/ orang yang sgt kreatif kan

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

20 komen[s]:

MaisOl Elor@ said... [Reply to Comments]

nabil said : mak dak..nabil dan hadif pun nak gambar macam nisa , tapi pakai baju Ben10. merah pulak nak macam nisa...

swit@kon said... [Reply to Comments]

saya suka gmbr no.1

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

cute je gambr nica ngan kartun tuh....

wanie said... [Reply to Comments]

mmg cantik2 la gambar2 ni

sHwEeT ByAtcH said... [Reply to Comments]

wah..... ghajinnyer uat mcm ni...

dd dudu said... [Reply to Comments]

mmuaaah balik kat kak vp ;p

makasih makasih

lindosh said... [Reply to Comments]

seronoknya kalau angan2 tu jadi kenyataan kan

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

akak.....comey sgtt pics ni..nk jgak!!!!

su said... [Reply to Comments]

mmg cantek...

lily lotus said... [Reply to Comments]

bestnya kreatif gitu

@in said... [Reply to Comments]

nampak zaimah kurus sangat dalam gambar yang 1st sekali tu

Lina said... [Reply to Comments]

mmg cantik... kreatif betul

Musliha said... [Reply to Comments]

pandai nyer org yg buat tuh..
lawa giler semua..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh..heh.. bestnya

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

nampak cam real je.. rupanya alam fantasi.. tapi klu betul2 cam kat alam realiti.. mesti bestkan vp..

Suki Cida said... [Reply to Comments]

wah bukan Vp je suke... kita pun suke... cantik ar...

haryani3112 said... [Reply to Comments]

chantek la mah....mcm di alam khayalan lak ek..huhu

Ceera said... [Reply to Comments]

ha a la.. banyak nau khayalan nie...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

wahhhh...bes nyerrr kalo betul2 kan.....huhhhh.....cantek3

Me, Mrs Taj said... [Reply to Comments]

pic no 5 sgtla real!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^