Follow Viruspadu

Sunday, November 02, 2008

jom shopping pasu

hari tu kan, ops... semalamnya lah, saya kan tak sempat nak menengok2 pasu, sbb tetiba badan nisa panas, so kali ni saya taknak lepaskan peluang lagi, harus melihat2 pasu, dan juwin pun memang nak bawak saya tgk pasu, katanya

"takut akak balik sana termimpi2" keh keh keh

mulanya saya terbayangkan kedai pasu mcm kedai pasu kat seremban lah, alah kedai pokok mcm en.laloque selalu pegi tu la, adaaa jual pokok byk2, bunga byk2, pastu pasu beso2 tu la...

acik mana tahu! ahaks

rupanya gini kekdahnya...

awwwwwwwww teruja i tau


ha hambek ko! pasu hiasan rupanya... bestttttttttttt


keterujaan saya membuatkan saya nak sambar semua, ahaks, seb baik ongkos limited kan


pink pun ada uolssssss


durian


toko sarawak katanya, panas ni, baru keluar dari dapor, 1st time saya pegang mug panas2 ni, terasa mcm pelik pulak


harus ada kucing




pink lagi




lampu kat sini ada sensor tau, kalau kita lalu baru dia menyala, hebat kan hahahaha, saya banyak kali terkejut lalu sini ahaks




akhirnya nisa tak takut lg ngan untie juwin, lepas tu habis la, asik mintak untie dukung jer, huhuhuhuhuh

kata juwin, beratnya nisa, mcm mana akak dukung dia...

mmg berat juwinnn, akak terpaksa, dah tu anak sendiri yer tak,

dan saya telah berjaya menyambar sedikit ... yiipiiiiiiiiiiii

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

kojah said... [Reply to Comments]

sis, pe kejutan tuh?cptla annouce...hehe

akma....L said... [Reply to Comments]

salam, kak vp, nk tny.. akk skrg sbnrnye kt mne..?? kt seremban ke sarawak?? sbb ade n3 akk yg indah nye dah ade kt rumah dpt tilam sendiri.. pastu n3 trbaru akk shoping pasu?? kompius la

Musliha said... [Reply to Comments]

owh.. dah samabr pasu?
nanti tunjukkan apa yg kak vp sambar.. bestnya..

AzurA said... [Reply to Comments]

uihkz.. i mmg suka ngan pasu sarawak nin.... tapi kan durian tuh cam real la.. kat sana durian jadi main buah-buah ke?

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yeszaaaaa. seni pasu sarawak mmg canteks kan ... rugi tak wembatttsss ooo ;D

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah..cantik2 ler.. pasu2 kat serawak tu.. eh.. betul ke lampu tu ada sensor.. canggih tul tu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^