Follow Viruspadu

Tuesday, November 11, 2008

kasut harus yang tiada tumit

ehem2

lepas ni kan, perut saya mmg memboyot la kan, so kasut2 tumit2 tinggi itu harus ku simpan bersawang di dalam store kekdahnya,

untuk keselamatan isterinya, en.laloque benarkan saya beli kasut lain, kasut yang tiada tumit,

saya apa lagi, terus ke kedai feveret saya, apa lagi kalau bukan CR kan, tp... :( tiada yang bekenan di hati

pastu pulak, memang rezeki saya lah, ada lak diskaun 50% kat bonia, terus lah saya sambar situ, lagipun kasut bonia ni walaupun design dia ala2 bolehhhhhhlahhh laaaaa, tp memang sangat sedap dipakai tauuuu,

saya carik kasut ala2 seliper lah...

tadaaaaaa... ini saya minat sgt!


ohhhh frust, oleh sbb kaki saya ni saiz ala2 saiz beso2 bagak, mmg konfem saiz 8 lah, usah la di tanya saiz 6 tu, nan ado makna :p

sekali saiz 8 takde, yang ada paling beso saiz 7, cisssssssss!!!!!! sangat mengecilkan hati ku tau, uwaaaaaaa dah minat sangat dah tu

last2 amik yang ni jer, sama version ngan atas, tp 2 tali jer, yang atas tu 4 tali kan


boleh la yang ni ponggggg daripada takdo kannn


tu nampak, diskaun di merata2 okey! i likeeeeee


ok papa jom bayar! esok saya nak pakai kasut baru... opssssss hari ni la... saya tgh pakai kasut baru, ehem2 :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

22 komen[s]:

Ceera said... [Reply to Comments]

yang atas tu lagi cantik oh..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

oh.. bonia sale sampi 50%... tapi design bonia tak berapa menarik ler...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

vp, tak per ler.. takde rezeki utk yg tali 4 tu.. tali 2 pun ok gak.. vp pakai pe pun still maintain cantik k

DYLA said... [Reply to Comments]

ha ah la, yg 4 tali yg takde saiz VP tu mmg cantek.. heheheh...

takpe la VP yg mana dpt je la.. jnji tak bertumit kan kan kan..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wahhhh udah bergaya ngan kasut baru yah... walau x heels tapi still cantik kan :D

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

gelak jer baca entry akak...

pepepon.., akak take care ya...

eTtY NoTtY said... [Reply to Comments]

simpan ye kasut2 tumit tinggi tu... marilah kita pakat2 pakai kasut flat jer.. heheheh...

amizah said... [Reply to Comments]

best..best...bestnyerr dpt kasut baru....

mama danial said... [Reply to Comments]

la..lala...laaaaaaaaaaa

nak ngandung gak ah...dapat banyak barang2 baru....badan pun baru gak...laaalaaa....

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

ya betul..
I dari mula start pregnant smpai skang pakai selipar bonia tu.. tahan lama dan selesa dipakai.. kalau nak beli kasut bertutup gi kejer ala2 ada tumit skit, beli kat Sembonia.. selesa jugak utk ibu preggy..

Musliha said... [Reply to Comments]

cantik kasut yg first tuh..
tapi yg second pun lawa jugak..
lawa giler..

oRanGeLiLY said... [Reply to Comments]

akak..lame x masuk blog jalan2 ni. blog pon da bersawang tahap dewa

kite baru aje bace....

tahniahhhhhhhhhhhhhhhhh<--- panjang tnda hepi utk akakkkkk

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

skrg year end sales ker kak?
huh!punya la xtau....

irnie dulu beli kasut kat Modern Mum...
best.comfort sgt...

swit@kon said... [Reply to Comments]

kasut tantekkkkkkkkkkkkk

Lina said... [Reply to Comments]

vp bolehlah gang dgn kakak n adik saya... kaki2 diorang jenis saiz besau bagak... takleh nak share langsung kasut diorang...

aFkaR'z said... [Reply to Comments]

uwaaaaaaa yang atas tadi lagi lawaaaa...!!! (ayat menyakitkan hati)

jangan marah arr....!

ya-ummi said... [Reply to Comments]

VP cuba pakai clarks, series comfortable and design pon cantek :)

wanie said... [Reply to Comments]

ye la..dah preggie ni kena simpan semua kasut2 tumit tinggi..kena la pakai yg tak bertumit pulak

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

xpe.....selesa & selamat tuk akak....

Yatie SawaNiLa.com said... [Reply to Comments]

vp preggy ke??? tahniah ye... take care ye... and maybe awak boleh cuba kasut /sandal croc very comfy

amanina said... [Reply to Comments]

Kalau nak cari kasut yang sedap pakai..cubalah kasut jenama crocs...memang sedap pakai..tumit pun tak sakit...tapak kasut cukup lembut..sampai satu hospital pakar kat Seremban..bagi pakai kat pesakitnya...kalau nak cuba jangan beli kat butik crocs mahal...cuba beli kat saya kat http://peniagasiber.blogspot.com

amanina said... [Reply to Comments]

Kalau nak cari kasut yang sedap pakai..cubalah kasut jenama crocs...memang sedap pakai..tumit pun tak sakit...tapak kasut cukup lembut..sampai satu hospital pakar kat Seremban..bagi pakai kat pesakitnya...kalau nak cuba jangan beli kat butik crocs mahal...cuba beli kat saya kat http://peniagasiber.blogspot.com







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^