Follow Viruspadu

Sunday, November 02, 2008

kaya toast

saya berjanji2 jumpa sama juwin lagi, seb baik la dia sudi luangkan masa untuk saya, sbnrnya saya ni serbasalah jugak menyusahkan orang, tp sbb dia kata dia pun takde buat apa kat rumah, legaaaaaaaa sikit saya...

pagi tu kan, sbnrnya saya dah sms saya juwin yang saya cancel keluar ngan dia, sbbkan pagi2 buta tu badan nisa mcm suam2 balik, tp bila dah kul 8 mcm tu, tetiba ok pulak, tak suam tak ape, siap ligat melompat2, sooo bila sy tgk dia dah sihat tu, sy sms juwin kata jadik hiks... sori la juwin yer, kejap jadik kejap tidak

so dalam jam 9 weols jumpa, juwin mcm konpius nak bawak saya makan kat mana, sbb mcm semua makanan saya dah try kan hiks... so dia bawa saya makan kat sini KAYA TOAST, mcm oldtownwhitecofe tu lah

paling best telur dia :p.... yumiiiiiiiiii



juwin yang cubaan mengaco nisa, masa ni nisa sombong lagi




roti dia sedap... tp margerin dia tak cair lg, saya kan kalau keras2 mcm tu, geli pulak nak makan keh keh keh, ntah hape2, sbb tu saya buang keluar, sekali juwin amik gambar bukti hikhikhikh... kelako juwin ni, pecah rahsia ai tau



nisa kan very the comot, dia makan kan, lepas tu dia lap2 kat lengan saya... oh noooooooooooo, kotorrrrrrrr giler tangan saya... ish... dah la saya mmg selekeh dah, dia kotor2 kan lengan saya, bertambah selekeh mama ko nisa

jom cuci tangan ca


cuci tangan je tp dah macam mandi :p



ok next destinasi... bila perut dah kenyang best sikit nak shopping kannnnnnnn

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

mYpRecious said... [Reply to Comments]

wahh.. akak vp nak soping2 lagi.. ehek.. ;p

KV said... [Reply to Comments]

sedapnya telur masak separuh. Nisa sama cam dina, kalo makan mesti selekeh tau. Hihi..tapi comel!

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said... [Reply to Comments]

salam

Sedap lak tgk telur & roti bakar tu ... cam kat old town white coffee

rajin juwin bw VP ngan nisa jejln keliling kuching...

Musliha said... [Reply to Comments]

sejibik rupa macam oldtown eh..

AzurA said... [Reply to Comments]

uihkz.. inin dah pangkat old town white coffee dah nin

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

uisshh... bestnya makan roti bakar ngan telur separuh masak tu..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

la nisa tu..basuh tangan ke mandi..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^