Follow Viruspadu

Wednesday, November 19, 2008

kenangan dulu2

saya akan tembam mcm gini la lagi beberapa bulan :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

35 komen[s]:

umieadam said... [Reply to Comments]

takpe mah, tembam beberapa bulan aje..pastu leh maintain kuruskan balik..
hehe

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

ala mah..tak de la gumuks sangat pun....tang perut tu jekla kot...

ienaadifisa said... [Reply to Comments]

takpe akak vp sebab musti comel jer.. ingat iena dulu masa pregnant sebolehnya tak mau amk gambar sebab terlalu besar.. haha..

DYLA said... [Reply to Comments]

ok jer sy nengok... tak tembam la VP.. rasenya pregnant kali ni lg cun kot..

Musliha said... [Reply to Comments]

temban pun still comel.. hiksss..

chUNk said... [Reply to Comments]

kak vp..tembam yg comel xpe...
bg chunk,ibu mengandung is da most beautiful woman...
semoga selamat mangandung n melahirkan.. :)

laloque said... [Reply to Comments]

Tembam yg comei....

ija said... [Reply to Comments]

mmah..ko kena tag..kalo tak larat suh abg lalok wat...

Casper a.k.a wifee en.atan said... [Reply to Comments]

hah nanti kita check sapa lagik tembam yer hik hik hik

AziS said... [Reply to Comments]

tak pe tembam2 pun ada isi gak...hehe..dari tembam sepanjang tahun tak de apa2 tuuu...hehe

lily lotus said... [Reply to Comments]

takpe pastu jaga badan balik..

Aleeya said... [Reply to Comments]

selamat menggemok dan mentembamkan diri , teringat lak saat2 peknen dulu, gila2 gemok diriku huahuahuahua..

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

xpe kak..tembam2 berisi..hikhik..

yg pntg totap comey kak!!gebuss jerr gitu..haha

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

ala.. tembam utk beberapa bulan je.. pastu kan blh maintain blk... tak pe la... tembam2 pun.. berseri2 tau..

HappyIrfa said... [Reply to Comments]

salam vp..
janji sihat.nanti kurus le balik

atty's said... [Reply to Comments]

salam vp..takdele tembam sgt tu,.kira okeh.je..

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

ok jer kak....
xgemuk pun la...
xperr....
nanti boleh kurus semula...

yayan said... [Reply to Comments]

Okay latu Kak..Tembam ada makna..

Mak Su said... [Reply to Comments]

baju lama muat lagi tak?

IdaShah said... [Reply to Comments]

tembam kejap jer..
pastu kurus balik
semaga sentiasa sihat

B..alang said... [Reply to Comments]

..tembem2 comei tu...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

x saba nk nengok kak vp chubby..nk cobet pp...

wanie said... [Reply to Comments]

takpe vp..tembam2 pun comel jugak..lagipun kejap je tu...lepas bersalin sure vp leh kurus balik

* ayu * said... [Reply to Comments]

tembam berisi..
ok ler tuh..

take care VP!

Hezrina Rusli said... [Reply to Comments]

salam sis vp..
sy ada send msg kat sis pny fs..harap sis boleh bantu...

ghimau said... [Reply to Comments]

Huhuhu :)

Saya dah update blog.. sila lah lawat :)

i'm ソソ said... [Reply to Comments]

salam vp
ada Tag - Bagaimana Rupa Anda Semasa Mengandung?
thanks

aNgah said... [Reply to Comments]

tembam pun cute kak..

tombam isinya org xpe..

tombam sisa2 xsesuwei...hikhikhik

ArELeEz said... [Reply to Comments]

tembam2 comey gitu! ahaks..

lily lotus said... [Reply to Comments]

hi vp..mana update..tak sihat ekk..take care!

Yunus Badawi said... [Reply to Comments]

Lagi tembam emaknya sekarang, lagi temban babynya bila lahir.

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

walau pun tetap tetap chumelll dan sweet :D

InT@N said... [Reply to Comments]

tomei pe tembam2...huhu... neway CONGRATS ye akak....take care =P

s2m3r said... [Reply to Comments]

congratulations...
wah...rezeki tuuu

~ mzznana ~ said... [Reply to Comments]

ala..xpe..kejap je leh kurus balik...wahaha...pandai la aq ckp...haks..

okey..just nk kongsi info...

www.susuibu.com -->> sumer info pasal pregger o masalah leh sama2 share...n paling best..ada shop online bra khas untuk pregger n bfeeding...sgt selesa...

http://aidafiqs-handmade.blogspot.com/ -->> ada jual babywearer yg sgt2 praktikal n selesa....handmade....(saya tgh tunggu trn nak beli ni...mcm pisang goreng panas...)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^