Follow Viruspadu

Monday, November 17, 2008

Koleksi Muvi Percutian Ke Sarawak 1

Sori la... xtau nak cerita aper. Mini aku tu pandailah. Hari2 dia ada idea utk diceritakan. Dek kerana dia minta tolong updatekan blog dia nie, so terpaksa la cari story. But for time being... layan koleksi movie dulu la... hahaha

During Departure


Papa Alesha & An-nisa Abriza, Suami VP

8 komen[s]:

nasaoji said... [Reply to Comments]

hahha..en. Loloque..tak per..tulun "mini" nyer pasai..dpt pahala oo...

Musliha said... [Reply to Comments]

owh.. nisa heret beg..
comelll..

aNnA_jaN said... [Reply to Comments]

geram tgk nica...meh auntie geget sket...

mamaaina said... [Reply to Comments]

Ya Allah,
Nisa...
macam ala-ala pramugari pulak..seret bag..

busy bebenor kehulu ke hilir...

comel betul.

mamaaina said... [Reply to Comments]

Ya Allah,
Nisa...
macam ala-ala pramugari pulak..seret bag..

busy bebenor kehulu ke hilir...

comel betul.

Tieha Zuan said... [Reply to Comments]

tersuka2 tieha tengok video nih.. punya la semangat nak bawa beg sendiri...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

sib baik ada somi yg blh tlg nak updatekan blog bini dia kan...so pas ni cari idea lagi..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

tomei je tgk nisa heret beg tu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^