Follow Viruspadu

Tuesday, November 18, 2008

kursus day 1

lepassss sehari kursus, so ada lagi 3 hari :p

kursus ni 4 hari, hari khamis baru habis, seperti entry lepas saya dah bgtau, betapa happy nya saya kerana saya langsung tidak mabuk loya2! SYUKURRRR kepada ALLAH

jadi pembelajaran saya berjalan lancar, cuma biasalah walaupun kursus, call dari opis tetap ada :p, so walaupun kursus, tatapppppp acik wat kerja opis tau...

perjalanan ke hotel, masa ni masih tak sedap badan


bila dah sampai kat hotel, jam belum pukul 8 pagi pun lagi, saya terasa mcm maybe saya orang pertama yang sampai, register pun kul 8-8.30, so apa lagi, saya mintak en.laloque temankan saya dulu sampai ada orang sampai :p


dah agak2 8 lebih tu baru saya masuk dalam, adehhhhhhhh walaupun saya lepak2 dulu dalam kereta, lengah2 pun, tetap saya orang pertama sampai, sengal tul lah! urusetia pun nanado, camno tuh? punya lah bapak bosan, dah la geng takdak, kalau satu agensi ada dua orang best la jugak ada member, ni sorang2, huhuhuhuh... bosannnnnnnn acik tau!

disbbkan saya sgt bijak, dalam beg saya dah ada, gula2 nano2, mamee 2 paket, dan asam merah, semua sebagai bekal kalau saya loya2 :p dan bekal dikala bosan

dan kursus kali ni juga adalah best walaupun ada kuiz, chissssssssssss acik tak suka kuiz la...

dan ini adalah waktu balik!

dan nak bgtau jugak, makan kat hotel residense uniten ni adalah sedapppppppp

jadi dpt lah mengembangkan badan saya selama 3 hari ni, yippiiii makan makan makan

day 1 success gitu!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

wanie said... [Reply to Comments]

alhamdulillah vp tak mabuk2...semoga lepas ni terus tak mabuk2 ye...

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

betul kak vp, sedap kan makan kat hotel resident tuh...
rasa nak mengulang jer makan2...
hik2..
irnie tido sana pun sbb dapat APC..kalu x nan ado nk duk hotel tu...kan dkt ngan umah jerrr hotel niey..
tahniah sbb xmuntah...
chaiyok kak vp...

Musliha said... [Reply to Comments]

owh.. syukur eh..
ok dan sihat..

KV said... [Reply to Comments]

syukur!!!

Liza said... [Reply to Comments]

alhamdulilah, makan kat residence hotel nie memang sedap, kalau ada peluang, try ler the weekend bbq

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alhamdulilah... vp tk mabuk masa kursus... satu langkah yg bijak.. menyediakan kudapan.. ketika berkursus.. wah sedap erk.. makanannya... kembang lagi nampaknya.. kembang2 pun tetap berseri..

umieadam said... [Reply to Comments]

bravo mah..harap cergas selalu pas ni...

saya masa ngandung takdak rasa camni, lemah2 ke uwek2 ke..makin aktif adalah..

tingin jugak rasanya mabuk ngandung.hiks

HappyIrfa said... [Reply to Comments]

salam vp..
em baguslah kalau xde loya2.aku suka gi kursus..makan best,free lak tu..lagilah best

nino said... [Reply to Comments]

nano2 itu jugak yg akak mkn masa mabuk2 dulu. mabuk2 ni mcm psikologi tau..malam sblm tido kita setkan dlm kepala esok jgn mabuk2 dan selalunya berhasil..tapi..kdg kala tak jugak..anyway tahniah sb vp bjaya mengatasinya.

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

alhamdulillah..
hope kemabukkan akak berkurangan dari hari ke hari..
sentiasa ceria slalooo dan dpt update agi byk2x story mory...

Shahida said... [Reply to Comments]

sokongggg sgt makan kat residence tu sodappp. Pny la doa2 agar kursus buat kat situ lagikk. Waktu lunch dok tingat2 lagi choc cake utk dessert, sampai beratur kitorang tunggu bile tgk diorang baru kuarkan...hahahah

aFkaR'z said... [Reply to Comments]

tak mabuk erkkk... camtu kena g kursus laah ari2 sampai laaa 9 bulan.. kekekekeke!

Wawa_Nadwa said... [Reply to Comments]

kak vp,
sekarang ni kt opis mane ade kursus berebut2 nk gi.
sbb2nye skrng musim isi borang penilaian.
huhuhu!

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

makan lagi..badan cekeding gak...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yeszaaa.. residen hotel mmg sedap food dia... kat tempat akak kije ni kafe we ol semer depa yng selanmggarakan.. so makan todappp la hari2 ;D

Shafie said... [Reply to Comments]

tmpt yg sgt ku knl..hehe..
mkn jgn tak mkn...

:P







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^