Follow Viruspadu

Wednesday, November 19, 2008

kursus day 2

kursus day 2 juga alhamdulilah, sangat success sekali!

walaupun loya tekak saya, tp berbekalkan asam gula2 seperiuk banyak jer, mulut saya ngupngap2 ajer la kejenya, rasanya cukup setengah hari, penuh tongsampah dengan plastik gula2 saya jer hikhikhik...



dah tu nak buat mcm mana kan, dah loya tu, kunyah ajer la apa2 depan mata, daripada saya lari2 gi toilet uwek2 kang naya jer, toilet la dah jauh :p

kelas berjalan seperti biasa, saya juga sudah punya kawan baru yang sekepala, BEST!!! kadang2 elok jugak gi kursus takde geng ni kan, secara tak langsung kita pun pandai2 lah carik kawan kan, gituuuuu!!!!

fikir positiffff bebbb :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

is said... [Reply to Comments]

cantik yer warna beg tuuuu...ermm ok la dah dapt atasi masalah loya2...harap akak sentiasa sihat sepanjang kehamilan kali ni ya...aminnn

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

mesti asyik kunyap-kanyip je mulut...hiks...tak per..disamping hilangkan loya dapat gak hilangkan ngantuk kan...

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

Harus baju pun kaler pink eik....

Musliha said... [Reply to Comments]

beg dr serawak ke?
lawa semua nya..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alhamdulilah.. vp dpt menahan dari muntah kan.. takpe.. ok la tu..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah.. cantiknya beg tu.. kemain lagi ya.. betul ler.. vp, klu g kursus sorang2... secara tak langsung kita dpat mengenali kwan baru

ArELeEz said... [Reply to Comments]

seperiuk tuuuuuuuuuuuuuu........
hiks..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^