Follow Viruspadu

Monday, November 03, 2008

last kopek

ni kiranya last kopek la weols jalan2 kat waterfront kan

hari itu adalah hari sabtu... pagi sabtu la lg tepat

en.laloque dah bising2 suh cepat2 siap kul 6 lebih pagi lg, sana kul 6 tu dah terang dah, tak tahu apa yang dia nak kejarkan sgt hiks... sabo jer lah tau. saya yang mulanya malas nak turun sarapan tu, akhirnya kalah jugak, yelah yelah jom la sarapannn

rakus sgt saya makan :p, tgk la tu hahaha, padahal makan bubur nasik jer yang lalu nak telan, yang lain2 tu tgk pun dah tak selera, almaklumlah 6 hari tgk lauk yang sama, bowinggggggg!!!!

eksen tul muka ko nisa oiiii

so lepas sarapan weols jalan2 balik depan waterfront, kali ni dpt amik gambar bertiga guna timer, ini gambar kedua weols bertiga, tp blur sbb jauh, ahhh tak kisah la kan, janji ado


haaa... masa ni kan, saya suruh nisa ambil gambar cekak pinggang, nisa tak reti cekak pinggang, kelakar pulak saya tgk


cekak pinggang dia jadi mcm tu hahahaha, alahai belasah ajer la nisa,



ini best, bukan semua orang perasan wujudnya benda ni, sbb kat lantai kan, mcm best pulak baca sejarah lama ni, tp apsal dulu masa sekolah, time subjek sejarah jer saya tido! pelik... sekarang tergedik2 minat sejarah pulak

siyes weii, sekarang kan kalau baca cite kisah lama2, mcm perjuagan itu ini ke, asalkan kisah benar la, mesti minat, rasanya dulu kan, masa sekolah pendekatan lain kot, tu yang membuatkan saya bosan jer tu, takpun dulu saya tak pandai nak mendalami dan menghargai sejarah, takde kesedaran betapa pentingnya sejarah kan, sekarang dah sedarrr...

ewahhhh yo yo oooo jer acik :p


en.laloque siap bergambar kat bot ni, bot kah? dia sbnrnya nak naik, tp saya yang taknak, almaklumlah takut kan... takut nape... oh ai kan tak berapa "sihat"... hiks


ha hambek! kat molot buaya pun jadik



dan last kopek shopping pulak, masa ni duit pun dah tinggal saki baki jer, so ambil pun ala kadar jer lah



nampak perut moncet


ok setel...

harap2 dah balik seremban takde la terkilan itu terlupa ini terlupa nak beli kan,

rasanya puas sgt dah saya berjalan :p, bulan ni pasti bulan sengkek saya :p

daripada percutian paling membosankan menjadi percutian paling hebat pernah saya alami :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

arisa-fujiwara[farah] said... [Reply to Comments]

saye dulu pun cket lagi nak fail sejarah.... hehehe... sejarah mmg buhsan.seronok bangat tgk kak VP jln2

ija said... [Reply to Comments]

wei ko pregnant ke?

kobin said... [Reply to Comments]

andak naik xbot tambang huhu..

da naik harge ke skrg??

dulu 20sen je oh huhu

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

wah percutian yg paling best kan.. siok siok..hee

kojah said... [Reply to Comments]

sis, email apa yerk?
nk bleh?
nk send pics...
huhu

Musliha said... [Reply to Comments]

owh.. seronok tengok deretan kedai kat waterfront tuh..

d'frinksh said... [Reply to Comments]

xsihat???cepat la bukak citer.....ehem ehem

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

sempat lagi berjalan2 kat waterfront tu erk.. oh dan masih sempat lagi membeli belah.. memang ler percutian yg amat menyeronokan kan vp..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

emmm... penyut buncit.. confirm ke..??







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^