Follow Viruspadu

Wednesday, November 12, 2008

maaf kasihatan saya tak berapa nak ok

saya tak berapa sihat

bila malam jer saya nak baring layan kepala pusing

kalau saya nak baringgggggggg jer... bila masa saya nak update nehhh hikhikhik

maafkan saya kalau entry agak kurang, tp papepun saya cuba jugak taip entry khasssss untuk uols yer

doakan kesihatan saya ok2 jer, kesihatan saya baik2 jer, saya dah serik asik masuk spital, saya dah serik asik MC jer, saya dah serik asik kena perli selalu sakit selalu MC... memang serik!

jadi, saya berharap, saya dibekalkan kesihatan berpanjangan

aminnnnnnnn

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

27 komen[s]:

edrina said... [Reply to Comments]

akak doakan vp sihat selalu..biasalah awal2 peknen neh.. pala pusing2 penin2 tu kan adatlah.. saper yg suka perli2 tu mmg tak baik tau.. bukan dorang yg kena..dorang apa tau..

rehat betul2 vp.. kesihatan diri paling utama.. u take care kay!

nurul said... [Reply to Comments]

salam..selamat pg akak..seoga ceria2 selalu ari ni.. :)

wanie said... [Reply to Comments]

wanie sentiasa dpakan kesihatan vp..byk2 rehat ye

Cik Ani said... [Reply to Comments]

insyaallah, saya doakan vp cepat2 sihat. so jaga kesihatan yer. take care....

Liza said... [Reply to Comments]

semoga cepat sembuh yer vp, don't worry, we all sentiasa mendoakan kesihatan vp

Lina said... [Reply to Comments]

be strong ok... vp mesti boleh... saya doakan kesihatan vp & baby selalu...

nn said... [Reply to Comments]

semoga vp dibekalkan kesihatan yang berpanjangan...
semoga vp akan terus tabah...
take care...
banyakkan berehat

Musliha said... [Reply to Comments]

mus doakan vp sehat sentiasa.. aminnn..

Cik Oren said... [Reply to Comments]

cian nyer vp. xper2..Semoga vp cepat sihat n tabah menghadapi segala dugaan yg diberikanNya..aminnn

mummysyafie said... [Reply to Comments]

semoga sihat selalu yer vp..kalau dah tak tahan tu takpe amik je mc..yang penting kesihatan diri dan kandungan

~ziey~ said... [Reply to Comments]

Salam....been a silent reader fr your blog quite sometimes.....anway...i understand hw u feel....i pun masa pregnt dolu...mabuk teruk smpi 8 bulan...bau nasik lsg x bo...i mkn roti je...anyway..u kena kuatkan semangat....yg ptg mesti minum byk air n take vit....awal2 nih mk sure u take folic acid everyday with the dos recomended by doc...Folic acid vr important for the early development of baby n mother's health....mk sure u take enough nilk...since calcium is vy important for the baby....in overall...u can take OBIMIN (suppliment vit for pregnt women)....can ask pharmacy.....mkn byk ikan + buah + sayur...i think it will help...since my previous pregntcy....my baby tak cukup bulan...8 bulan..tp Al-Hamdulillah..dia strong n healthy....i pun ms pregnt syik bleeding...tp i mk sure jaga makan.....all the best ya!

KV said... [Reply to Comments]

saya pulak, dah serik mabuk2 ni. mmg phobia lak. Huhu
Moga vp ok2 jer. Insyaallah.

nurul said... [Reply to Comments]

nurul admar = kami semua doakan utk VP.... semoga sihat slalu...

Eita said... [Reply to Comments]

ita doakan akak cepat sihat dan sembuh selalu.. chaiyok-chaiyok kak!!

juelee said... [Reply to Comments]

saya doakan kak VP sehat2 sokmo...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

semoga vp, kuat dan tabah kali ini.. dan juga semoga kesihatan vp, akan bertambah baik...insyallah

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

alahai ciannyer....

AMINNN semogaa Allah bekalkan kesihatan berpanjangan....

shaliza said... [Reply to Comments]

harap tak teruk mcm yg lepas...mak sy ckp bnyk kan mkn sayur bayam rebus....insyaAllah ok...sharing is caring kan?

nasaoji said... [Reply to Comments]

kak VP...jg kesihatan..chaayang kak VP...!!!

Mya said... [Reply to Comments]

have a good rest dik..

atty's said... [Reply to Comments]

takpe mah..ko type bila ko senang..takecare yew

.:CiK ArA:. said... [Reply to Comments]

semoga kak vp sihat selalu.. dan dapat update blog tiap ari..kekek nanti tak lah bosan cik ara di rumah..kekeke

lily lotus said... [Reply to Comments]

have a good rest yerr..

pesonarose said... [Reply to Comments]

moga zaimah sihat sepanjang pregnant kali ni. jangan lupa consult dr. minta suggest supplement yang elok. supaya tak pening, admitted dan lenlain during pregnancy. lagi satu, jgn lupa makan asid folic sepanjang kehamilan. bagus tuk bb. pastuh pemilihan makanan juga penting supaya dapat bekalkan tenaga.. okeh..

.::MRS SUHAIDI::. said... [Reply to Comments]

kak...
semoga akak sentiasa sehat dan ceria..without ur entry my life feel soooo empty...(cheeewah..)

nino said... [Reply to Comments]

skrg ni rase cam kureeeng je n3. biasala ibu mngandung kan..benda yg suka jadi x suka..benda yg x suka jadi suka.yg penting jaga kesihatan.berdoa byk2 smoga mgandung kali ni segalanye dipermudahkan.

hUmmY said... [Reply to Comments]

lame x jengah cni..

las2 dpt tau sis preknen plak!

congrats ye sis!

smoge sehat2 je salu!

jgn stress2 tau!

take care ok!

:D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^