Follow Viruspadu

Friday, November 28, 2008

Madagascar II

Walaupun VP dlm keadaan mabuk. Dia tetap nak spend time tgk wayang ngan Nisa. Dia dah lama nak tgk cite Madagascar II. Dalam keadaan terhoyong-hayang, dia ngajak gi tgk cite tu kat TGV Jusco S2.



Dari parking ke TGV




Xbyk yg boleh diceritakan part tgk wayang nie. So uols layan pic jer la ek.



Tgk la org mabuk nie... gagah gak nak tgk wayang




Apa motif snap pic org dlm panggung pun gua xtau




Nak pop corn anybody???




Layan iklan dulu yo...




Wajah2 riang tgk wayang





Tak sampai setgh jam... nisa pun tido



Mama Alesha dan An-nisa Abriza

18 komen[s]:

miera_nasako said... [Reply to Comments]

mmg syok kn crite madangscar 2 nih...

vagg. said... [Reply to Comments]

lama xtgk muka VP oooooo
we miss uuuuuuuuuuuuu

sC@RLet dEjaVU ^V^ said... [Reply to Comments]

vp nampak pucat sgt sgt....

atty's said... [Reply to Comments]

lor..nisa tdo..heheheh

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

TERAGAK JUGAK NAK BAWAK DEK WANI TGK WAYANG TAPI TAKUT DIA MELALAK PULAK... HIHIHI,, TGK MUKA NISA TUH STEDY JER.. :)

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

go vp go. camtu la. be strong. kot rase pi tgk wayang tu leh lega, pi slalu. tak pon bawak wayang tu balik umah(means soh en laloque belikan home teater). mengandonglah dengan gumbiraaa!!!!. huhu.

Anonymous. said... [Reply to Comments]

Nisa boleh tertidur tgk Madagascar II? Bukankah cerita itu sungguh lawak sekali, mana mungkin bisa dia TIDUR?!?! ;p Ihik...

Suki Cida said... [Reply to Comments]

pucat tul muke VP... tak pa... kitaorg tunggu VP baik dr mabuk2 yek

hUmmY said... [Reply to Comments]

wooo~

lame x nmpk sis vp!

pucatnye muke..

hope sehat je k sis!

:)

wanie said... [Reply to Comments]

nisa..kenapa tertido tgk cerita madagascar ni...rugi la...best tau

Musliha said... [Reply to Comments]

hahaha.. boleh nisa tido?
apa la nisa.. tak rock tau..

Anil Wanina said... [Reply to Comments]

best citer neh... saya tgk 2 kali... :D

lily lotus said... [Reply to Comments]

semangat tul mak buyung ni..hehe..once a while kena gagahkan diri klua umah..lawan segala kelembikan diri yg melanda ;)

rose said... [Reply to Comments]

siannya..nampak pucat je muka..huhuhu

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

kak vp x tahan tu...flt2 pon nk gk madagascar...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

la..sempat lagi g tgk tu..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

takpe kan vp.. dlm keadaan mabuk pun still maintain..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

la.. nisa tido ke.. sian..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^