Follow Viruspadu

Monday, November 10, 2008

makan berdua atau bertiga atau berempat

takde apa yang peliknya pun... biasa ajer, biasa lah perjalanan nak ke cheras, perut lapar, menyinggah kat rnr, makannnnnnn


memang takde apa laaa... saje jer


haaaaaaaa nak tunjuk ni ha hikhikhik

hambek ko! 4 mangkuk sekali order, orang keliling2 dok usha jer, kot2 la ada member2 lain nak dtg ke hape kan, tgk2 4 mangkuk tu weols berdua yang bedal keh keh keh

ha ni baru namanya makannnn :D

~ skrg ni saya makan tak kenyang2 oooo...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

eTtY NoTtY said... [Reply to Comments]

kagumnyer vp... heheh... et smlm pun kat kedai makan org usha2 gakkk... sbb asben makan oti canai sekeping je.. et order 2 keping... tu pun igt nak tambah sekeping lagi... tp sbb org dh pandang2 cam ada utang... terus x jadi... heheheheh....xpe2... makan puas2 yaa... makan utk ber2 kann... :)

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

blasah kak sampai kenyang..hiks :p

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

uishh.. bersemangat makan ya.. smpi 4 mangkuk tu... takpe.. memang patut pun kan..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh..heh.. makan tak kenyang2 erk.. makan utk berdua.. kena ler byk2 skit.. supaya lebih kenyang...

Musliha said... [Reply to Comments]

giler sedap nampak sup2 tu semua..
nyumm..

nasaoji said... [Reply to Comments]

lawau kak VP pakai kaler merah...lagi cun tau..terserlah...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

mak aih....manyaknya makan...

mah..nica tu elok je kan makan tak jatuhkan mangkuk2 tu seme kan..klu aqilah..habis seme benda dicampaknya ke bawah...adoi..pening pala...

mummysyafie said... [Reply to Comments]

kalau kiter kater berlima?? hihihi..mana lah tau kan..

suw said... [Reply to Comments]

twin kot kak lam perut tuh kekekkeekek :P

Mdm.Nyza said... [Reply to Comments]

Congrats VP.. Sama le kita, time mengandung mmg selera makan menjadi2.. hehe.. Tahniah.. :)

Ceera said... [Reply to Comments]

itu bukan namanye makan oh, itu namanye melantak.. hehhe

.::MRS SUHAIDI::. said... [Reply to Comments]

wahh...besarnye selera makan akak...tp bgus la..ade selera tu...nnt dh loya2 n mase pntg byk benda xleh mkn..soooo..balas dendam awal2...lagipun akak cute jgk even chubby pun...hehe

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

wahhh..akak..
org pregnant mmg makan byk eh...
uishhh...xpe2x..tu skali makan utk di dalam..hehehe..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yahhhh dah tentunya makan berempat kan.. tapi tak nampak lagilah yang nomot 4 tuh.. ekekekekeke...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^