Follow Viruspadu

Wednesday, November 12, 2008

mangga merah

ahaks, model tak berbayar saya, :p

zack-u ngan mangga epal, eh mangga merah, pucatnya muka ko! takut andak :p

masa saya peknenkan arwah alesha kan uols, saya sgt mengidamkan mangga epal ni tauuuu, sangat2 teringin nak makan

jenuh lahhh en.laloque carik sampai ke penang, johor, kebetulan dia gi audit, so dia carik lah sekali

so uols tahu, sudahnya dia jumpa kat kelantan, kan papa kan, kelantan rasanya, tu pun kawan dia mintak kat pokok rumah jiran sebelah, haaa gitu la cite dia kekdahnya, kena en.laloque cerita lg detail kot

dia penat2 carik sume kan, sudahnya saya makan sepotong dua jer hikhikhikhik... dah rasa dah la... ish orang mengidam ni memang nakal laaaa...

oh kali ni saya tak mengidam, tp dah TER nampak tu saya beli jer lahhh...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

18 komen[s]:

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

pernah makan mangga yg berharga sebijik RM8..huhhhh....gilerr punye mahalll

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

oh.oh.. terkejut jap tgk muka zack - u...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh.. sebelum rasa ngidam tu datang.. kena ler standby.. mana ler tau.. karang ngidam plak..

Ceera said... [Reply to Comments]

wakakakaka... nasib baik jumpa, kalau tak.. meroyan andak..

supermummy said... [Reply to Comments]

aha..letihkan nak layankan mengidam ni..saya dulu mengidam apam balik time hujan2 lebat..jadinya semua kedai apam balik tutup..sudahnya tak dapat...sedih betul..

atty's said... [Reply to Comments]

besau ye..beh gak nieh

eida.. said... [Reply to Comments]

alahai sedapnya.. sy yg tak ngandung pun tetiba rasa nak makan buah tu...

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

tetiba rasa ngidam...kecur air liur ni VP...

Me, Mrs Taj said... [Reply to Comments]

mmg best mangga merah ni...slalu me jmpa pun kat cold storage atau jusco..eee meleleh air liuq!!

Musliha said... [Reply to Comments]

Besarnya!!!

wanie said... [Reply to Comments]

sedap tak mangga merah tu?..penah jumpa tapi tak penah makan pun

n a r d indie winkie said... [Reply to Comments]

dasyat besar mangga nih..

su said... [Reply to Comments]

sronok merasai saat2 mengidam ni kan....byk2kan rehat ye vp..

BigMouth said... [Reply to Comments]

sib baik alang tak ngidam da...

Mrs.Sheikh said... [Reply to Comments]

model buah2an laaa

vagg. said... [Reply to Comments]

dlu kawan saya siap kejut hubby nk mkn maggi kul 3 pagi. member tuh merata cari. seb ada kat stesen minyak petronas. balik2 tuh.. hubbby tolong masak bagai.. dia p makan 1 suap jek! "xmo dah."

hahaha dush2 jek ikut ati laki dia kot

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

huhu...x pnh ag rs mangga ni...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

mangga ni mmg so sweet and sedap... sekg mau cecah rm8.. sebiji ado la kat rm20.. tapi nekmatnya makan bagi peminat mangge memang syiokksssss... perhhh peberets ni ;p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^