Follow Viruspadu

Friday, November 07, 2008

meraikan kegembiraan

salam semua

Saya juga adalah duta johny, ~ lantik sendiri :p

wah tetiba ayat duta lak kan, takde lah, sebenarnya nak ceritot sama uols, semalam weols sefamily meraikan kegembiraan setelah konfem dengan rasminya nisa akan dapat adik kan, dan tak lain dan tak bukan, kat johny lorrrr....


ok meh saya terangkan pada uols yang baru dalam blog pink ni, saya ngan johny memang takleh dipisahkan, ewahhhhhhh... ok tipu la tu, tak lah sampai takleh dipisahkan, ok tiap kali ada berita gembira, memang weols suka meraikan di johny, dan mcm jadi tempat wajib pulak...



di johny weols :
1. decide untuk bertunang & kawen
2. meraikan pertunangan kami-6 April
3. menetapkan berapa wang hantaran
4. meraikan 1st day berposa sebagai suami-isteri
5. meraikan berita mengandungkan Alesha Abriza
6. menenangkan fikiran bila diberitahu tentang penyakit Alesha
7. meraikan berita mengandung an-Nisa Abriza
8. makan2 bila kuar shopping...
9. meraikan en.laloque naik pangkat
10. meraikan dapat beli henbeg :p ~ pun boleh keh keh

dan kini ke 11. meraikan berita mengandungkan baby dalam perut :D

tetiba saya nampak tembam sangat sangat, adoilaaa... ni semua kes makan terlalu lalu lalu banyak la ni


hushhhh tak boleh nak cakap, betapa saya kuat sgt makan uols lately, oleh sbb rasa nak makan saya hentam jer semua, uols tahu kan mcm mana pengalaman peknen saya yang lepas2, kalau teringin nak tahu, uols baca fotopages saya, kat http://viruspadu2.fotopages.com, teruk kuar masuk spital kan,

jadi uols, sebelum mabuk teruk, kita belasahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!

keh keh keh


hush memang sedappppppp


ok meh tgk nisa makan, tak tahu la dia lapar sangat, tp dia hover hihihihihihihi, oh yer, nisa biasanya dah makan petang kat nursery, takde makna dia lapar sgt2, hiks tu sajer nak main lebihnya


tak cukup ngan sudu, uols tgk dia pakai apa


ermmmmmmm sedap sgt pakai senduk yer nisa


hikhikhik, mcm2 hal ko ni kan

sbnrnya saya ada amik video sekali, baru plan nak publish, tp ntah hape kena ntah ngan kamera saya, tetiba error, ohhhhh pelik!!!!

dan hari ini saya gembira

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

31 komen[s]:

miSs LoneLy a.k.a AnnA said... [Reply to Comments]

congrats ye akak VP,
wlaupon lmbat, xkire nk wish gak..
hehehe..
take care urself..

Liza said... [Reply to Comments]

salam vp, baru ler dapat terjah blog, congrats on the good news, dah terpancar seri ibu mengandung tau

wanie said... [Reply to Comments]

amboi nisa..lapar sgt sampai makan guna senduk lagi tu

fara mustapha said... [Reply to Comments]

congrats, dik...take gud care of urself n baby...mcm ni lah seronok...baru lagi nampak seri ibu mengandung 2....lepas ni tak nak lah dah sedih2....shian kat mr.laloque n nisa 2 kalau vp sedih2...enjoy!!! akak doakan vp sentiasa sihat hingga bila2...

Ummi_AN said... [Reply to Comments]

Hahha...lawaklah tgk nisa.Mkn pakai senduk.Sama pangai anak teruna saya...kak vp,congrat ye atas rezeki yg Allah swt bagi ni.Take care ye.

Caps said... [Reply to Comments]

lawanye pakai tudung....
ari tak pakai tudung dah sedia nampak lawa..
ni pakai tudung lagi lawa la .. suka tgk huhuhh (aku pmpuan huhh...tak salah erk puji gini huhuhuh)

Intan Sharina said... [Reply to Comments]

hihihi..lucu la nisa ni..sejibik mcm ick..

MAMA IQA said... [Reply to Comments]

congrat vp & en laloque..wah..suke la nisa ye nk dpt..ape2 pun take care..mkn byk2 selg blh mkn! hiks!

Lenny said... [Reply to Comments]

congratssss...

baru je kita chat malam kelmarin kann... alhamdulillah...

syukur...

en laloque, jaga vp bebaik yer...

and vp.. jgn nenakal sangat.. take care!!

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

Nica begitu comel/anggun dengan gaun itteeww...hiks...tapi dah nampak singkat kan mah...itu bermakna nica dah semakin besar dan makin bersedia untuk menjadi kak long nica...kan nica..kan...hiks...

Khalis Khaisara said... [Reply to Comments]

CONGRATULATION!!!

Jelly said... [Reply to Comments]

VP tahniah.... doa saya semuga semuanya selamat....
sure adik nisa cute seperti akaknya.....

cmba said... [Reply to Comments]

Congratulations!!!..may god always bless u..take care tau!!!

Musliha said... [Reply to Comments]

owh.. congrats vp..
semoga bertambah bahagia hendaknya..

eida.. said... [Reply to Comments]

cutela rambut nisa ikat camtu...:)

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

camni ler baru berseri2 nampak muka tu.. sssseeeuuuuaaiiii utk ibu yg mengandung.. insyallah anak dlm penyut tu sok akan berseri2 kan..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

vp, takpe makan je.. pe yg vp nak makan.. org ngandung selagi berselera makan.. kena makn tau.. nnti tak berdaya nnti..takpe ler tembam pun.. still cute pe..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alahai nisa.. sungguh comel makan guna senduk.. nisa comel ler ikat rambut camtu.. gaun nya cantik...bertambah2 cute nisa..

Ogy said... [Reply to Comments]

tahniah kak.... happy² selalu ye... xmau sedey²... jaga kesihatan bebaik ye.... en. laloque jaga VP elok² ye....

nasaoji said... [Reply to Comments]

tahniah kak VP..tumbang gumbira juak ni..tgk c nisa mcm xcited lebey2 lak..mcm dia pun tau dah nk dpt adik..kan kak VP..comei tomei c nisa..

nasaoji said... [Reply to Comments]

tahniah kak VP..tumbang gumbira juak ni..tgk c nisa mcm xcited lebey2 lak..mcm dia pun tau dah nk dpt adik..kan kak VP..comei tomei c nisa..

Suki Cida said... [Reply to Comments]

kak nisa behave ok... sian mama...VP take care yah

mylife said... [Reply to Comments]

nisa maintain cantik je dlm earlier pics tp ttiba, eks! senduk lah plak... hahahahha.... tp still comei, jgn esok ada bar VP makan ngan senduk pulak dah... org peknen nih kan idamnyer pelik2... hehehehe

ZBELLEZA said... [Reply to Comments]

kak kat johny ni ape yg sedap erk..aritu sy g first time cam bodo piang jek xreti...keh keh keh..;P

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

tahniah utk kak vp n en laloque...

harus johnny's lantik akak sekeluarga jd duta tau....

nisa dah tau ker dia bakal dpt adik?
kak vp mulakan kena panggil dia kakak dr sekarang...

FaRiHa said... [Reply to Comments]

mak aihh senduk nisa??dasat tul la nisa nih... =P

Elyn said... [Reply to Comments]

tahniah VP..... hihih i plak rase xcited dgr u dh preg....

Ina said... [Reply to Comments]

tahniah kak vp. kiter plak excited bayangkan nisa n adik nyer buat team nnt. mesti comel! leh bayangkan kak vp kejar kanan encik laloque kejar kiri hihihi. bahagianya! :D semoga selamat hingga ke akhir ye :)

ps: tu nmpk mcm kobis kak vp kuarkan ye? kobis bagus tau kak vp utk kesuburan pompuan n laki :D

Anonymous said... [Reply to Comments]

congRAtz!:)

+dat!n iLLiani ariFFin+ said... [Reply to Comments]

blog ni sgt shuwittt!!!!!!!!!

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

takpe tombam sbb ada isi.. paih ni leh slim punyolah ;D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^