Follow Viruspadu

Monday, November 03, 2008

mereka tinggalkan saya

maaf ye uols masih lg cerita holiday ku :p

walaupun saya sudah mula bekerja hari ni, dengan kerja berlambak2 kat opis, dengan pagi2nya blur tak tahu nak start yang mana satu :p... isnin yang sgt BLUR... tp manyak gosip oooo... best jugak pagi2 isnin dengar gosip dulu, gosip2 pun boleh panaskan engine dan jugak menjadi pembakar semangat nak start kerja keh keh keh

ok ini jumaat lepas, jumaat malam sabtu

malam itu en.laloque ada dinner, ooooo dia tak ajak saya... **lari2 laju2 merajuk sambil terjun atas katil... drama mesti lebih :p

en.laloque pun... saya tahu dia serbasalah, sbb yang dijemput dia jer, pastu kerusi untuk dia jer kan, segan la dia nak bawak bini dia, kang bini dia nak duk mana lak... takkan nak duk pangku dia lak, over tau! hiks... ok papa, mama pahammm :p

so lepas makan kfc, weols balik rumah, mmg badan saya sudah flat, mmg giler punya penat, badan saya pun bukan "sihat" sgt kan :p so i need rest laaahhhh, so sampai bilik, terus mintak izin en.laloque benarkan saya baring2 dulu, baring terus mcm nak tertidoooo

agaknya en.laloque tgk muka bini dia spalet jer kan, dalam jam 7 dia nak kuar tu dia kata

"takpelah papa bawak nisa sekali, mama rehat lah"

wahhhhhhhhhhh... syiok! alah nisa takpayah extra sit kan, so dia dukung jer, so takde masalah lah kot dia rasa... betapa indahnya saya dpt rehat2... alaaaa lgpun apa salahnya en.laloque take over jagakan nisa pulak kan... lengan saya pun dah kebas2 asik dukung nisa yang berat dia dah ber kilo2 tu... toceiiii papa kerana memahami isteri mu ini :p

saya siap pesan kat en.laloque, pegi sana jgn lupa amik gambar :p

tu dia ketam freshhh... sodap ek lak aihhhh


ikan pun fresh






di mango tree


kata en.laloque dia tak dapat makan langsung sbb nisa meragam menangis, takpe la papa, merasa lah pulak hahahaha...

kak MBC saya pun tak dpt makan sgt kanhihihihihi...

erm... lepas saya baring2, dalam kul 8 lebih saya dah lepak kat lobby hotel, ngadap blog mar... kusyuk giler, kat bilik mcm hampeh takleh connect cisssssss... kalau leh connect kat bilik kan senang, boleh saya wat kuak lentang bagai... ini tidak, kejap ok kejap tidak... sabo jer lah, seb baik wifi free, kalau tak acik komplennnnn :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

x sehat2 pon..ttp mau blogging gak...kak vp mmg tegar ok...

yan said... [Reply to Comments]

hi k.vp...saye skang dh jd pembaca yg setia akak dh..hehe...
urm...akak xnk pakai celcom broadband ke?hehe...wireless connection,anytime,anywhere..promote plak..

Musliha said... [Reply to Comments]

uh.. ketam besarnya..
ikan! bestnya..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah... bestnya ketam.. fresh lagi tu.. tak sihat pun masih gak nak berblog erk.. tapi memang kan mana blh tinggalkan blog.. betul tak vp..

.::MRS SUHAIDI::. said... [Reply to Comments]

hi kak...saye la yan yg kt atas tu..nape tah xleh link...maaf,masih bru dlm dunia blogger ni...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^