Follow Viruspadu

Thursday, November 13, 2008

mesti makan

Geng makan ajak saya makan kat luar masa lunch hour

saya pulak memang tgh lapar giler toksah nak cakap mcm mana lapar dia, rasa nak sepak orang pun ada hikhikhik, dah di ajak tu memang langkah kanan lah kan :p

tapi dalam masa yang sama sebenarnya kan, tekak saya ni... huhhhhhhhhhh... loyaaaaaaa... nak muntahhhhh... loyaaaaaaaaa fenin fenin

tp lagak kene menten, sbb kat opis saya segelintir jer yang tahu saya peknen, ada lah 3 orang jer, yang lain tak tahu lagi kot, agaknya lah, atau depa dah tahu buat2 tak tahu hiks, saya saje taknak heboh2kan, reasonnya... ontah... tapi memang saje jer malas kecoh2 ~ tp kecoh kat blog hkhikhikhik, alaaa nanti masing2 tahu jugak kalau perut saya ni dah kedepan kan ewahhhhh

saya siap request kat geng makan kedai mana nak makan, zura weols makan kat raudah lah... tak mengidam kuih sopang ke? hikhikhik... oh zura aka alycia pun peknen jugak

masa amik lauk, uols tak tahu betapa saya menahan hidung, menahan bau lauk pauk yang saya tak bekenan, bimbang ter uwekkkkkkkkk kat situ gilo ko! hiks

sblm makan, siap bismillah doa2 lagi jangan muntah masa makan atau lepas makan... tp dalam pada tu amik nasi banyak takleh blah hahahahaha... nafsu makan ada, nafsu muntah pun ada, camno tu

ha kau licin nasik ku

burpppp kenyanggg...

bila dah kenyang, loya tetap tak hilang, tp seb baik tak muntah... alhamdulilah

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

wanie said... [Reply to Comments]

makan mesti kena makan jugak..kalau tak makan nanti badan makin lembik pulak

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

biasa ler orang ngandung ni.. makan tetap berselera... tak pe.. selagi vp blh makan.. makan... jgn tak makan..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

tentang rasa nak muntah tu.. cuba vp makan gula2 ke.. pe ke yg blh dari tahan nak muntah tu... mungkin blh membantu mengawal rasa nak muntah tu..

Casper a.k.a wifee en.atan said... [Reply to Comments]

betul2..la ni asyik lapar jer,,,tapi lepas makan kuar balik...abih cam na....sabar jer la byk bulan lagi niiii..VP dah baper bulan?? akak dah 2 bulan dahh...

Musliha said... [Reply to Comments]

sodapnya makan..
vp.. beg yg vp hanatr sebagai hadiah tu dah sampai semalam..
mus suka giler.. tq..

Saidatul Maria said... [Reply to Comments]

cuba lah mkn epal sebiji setiap pagi utk elakkan muntah2....epal merah rasanya...kalau epal merah tak jalan cubalah epal hijau lak :) jaga kesihatan ek

ciarexoxo (^_^)v said... [Reply to Comments]

taniah....hee...nisa dpt adik la nti.. =) erk saye ni silent blogger je...tp suke suke suke bc blog VP...=)

iswatie "colours of life" said... [Reply to Comments]

Mak mah...nih cuak kalu nak proceed pregnant no 3. X sanggup weihhhh nak muntah...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

perhhh caiyok, caiyok.. leh maintain lama tuu :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^