Friday, November 07, 2008

neurogainPB

ini neurogainPB, doktor sukhilmi sajeskan saya beli vitamin ni


katanya baik untuk menjana otak baby sedari dalam kandungan lagi,

jadi apa2 saje untuk kebaikan baby, harus saya beli, yelah daripada duit saya habis beli bukan2, elok juga saya makan vitamin ni kan,

vitamin ni mengandungi natural DHA, EPA, AA, OA, haaaa jangan tanya saya apakebenda tu semua, saya pun tak tahu hahaha, saya copy paste jer ayat kat kotak hikhikhik, zack-u ko belajar farmasi kan, ok kah vitamin ni?, sila check demi kakak mu :p


kalau ada yang berminat nak makan, nak tahu lebih lanjut khasiat vitamin ni, sila call doktor sukhilmi terus, acik tak reti nak terangkan uols...

cuma boleh bantu bgtau, harganya RM55, saya tak pasti harga kat farmasi berapa RM, mungkin lebih murah atau lebih mahal atau harganya sama, kalau uols tahu, boleh jugak bgtau saya :p

rupa vitamin itu

kata doktor, makannya sebijik sehari sahaja, dalam tu ada 30 bijik, so cukup untuk sebulan lah... so ok la RM55 untuk sebulan kan, berbaloi lah untuk kebaikan baby kan

ok hasilnya saya tak tahu, tunggu saya bersalin, tunggu anak saya tu dah beso... :p

tapi tak salah meneraiiii gitu :p, kita sebagai makpak buat yang terbaik untuk anak2 kan

Mama Alesha dan An-nisa Abriza
Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^