Follow Viruspadu

Tuesday, November 18, 2008

OFFICIAL VIRUSPADU PR



juga dikenali sebagai pakngah rep aka pembuli kanak2 bawah 12 tahun keh keh keh

~ berangan artis la kejap nak pakai PR kan hahahaha... ini namanya PR takde gaji neh, rep juga adalah my best fren selain jijah, muni, era-z (mamaranggi), rohaiza, ina doraemon, along mona, adoi ramai lagi, tak larat acik sebut satu2 uols daaaaaaaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

pembuli kanak-kanak?
hiksss.. muka ala-ala innocent jerk..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

mula2 dulu akak ingat si rep ni adiknya si lalok...hiks...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

hah.. ya ke.. takde muka pembuli pun..

ija said... [Reply to Comments]

apasal ada entry pasal mamat ni????yes!!bukan setakat pembuli kanak2..malah haiwan tetangga juga

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehehe pembuli ke.. ari tu ala-ala sopanss jer bila mamams kat umah akak ;p muehehehehe maintain sebab ada itik byk kotss ;D larikkkksssss







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^