Follow Viruspadu

Saturday, November 08, 2008

pembakar semangat

bila saya stress, bila ada yang mengusik jiwa saya, bila ada yang... erm...

sambil memandang ke CPU sambil melihat foto baby ku yang comel, tenang benar hati saya


baby yang bakal lahir ni pasti juga seorang yang penyabar :D

gambar baby ini saya dapat masa appointment bersama doktor Sukhilmi, oh doktor sukhilmi adalah doktor peribadi saya :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

arisa-fujiwara[farah] said... [Reply to Comments]

tahniah ye kak vp..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

tuhan sentiasa bersama orang yang sabar....insyaallah...sama2 kita berdoa semoga orang emm..emm tu menerima hidayah dari tuhan...

Eita said... [Reply to Comments]

semoga kak VP trus kuat menghadapi dugaan yg datang.. tak per.. kak org yg cemburu dan iri hati tu.. sbb mereka ketandusan kasih sayang.. chaiyok2 kak VP bersemangat semula utk family dan kt semua.. wah gitu plak terlebih sudah..

MIRA_SYAMIM said... [Reply to Comments]

Tahniah kak vp... :-)

eida.. said... [Reply to Comments]

seronoknyerrr melihat baby di dalam rahim sendiri kan... hanya tuhan yg tau...

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

tu la rezeki yang tak ternilai... jaga lah ia dgn sebaik mungkin,,,

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

ohh sooo sweet..letak pic baby ...
sweetnyaaaaaaaaaa....

arejae said... [Reply to Comments]

tahniah buat vp and laloque.jaga baby baik-baik yer.the truth is,setiap kali saya tengok kalian,mesti teringat kat arwah Alesha.

ps:kim salam kat laloque yer,nie kawan dia kat sintok dulu. :)

Amira Zafirah said... [Reply to Comments]

harap2 kite tak terlambat,
congratulations VP
:D

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

vp, bila pandang baby tu.. memang akan tenang kita jadinya kan..satu kenagan yg teramat indah tau..take care ok..semoga vp akan lebih tabah..

Musliha said... [Reply to Comments]

ermm.. pembakar semangat!
go vp go..

nasaoji said... [Reply to Comments]

tenang nengok bby sendiri,..even dlm skrin kan, kak VP....

mummysyafie said... [Reply to Comments]

vp, jangan dilayan perasaan sangat tau. jaga kesihatan diri dan anak². sesungguh nya Allah bersama mereka yang sabar.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^