Follow Viruspadu

Monday, November 03, 2008

pesanan dari dia untuk dia

kiki bgtau saya, hari jumaat dia nak pas barang untuk bestfren dia, sapa lg best fren kiki ni kalau bukan si ketam bola, opsss... ceera la

masa jumpa kiki ni kan, dia acap kali sebut, "rindu ceera lah", dia sebut ceera sgt sweet dan manja hiks... bunyiknya jadi "chira"... hikhikhik, kan kiki kan...

kiki yang berbaju kurung biru, mmg sgt ayu dan sopan... dan memang orangnya sangat lembut dan manja... rugi lelaki single tak takel dia tau... igt single sajer tau :p... en.fotog taknak try kah :p

larikssssssssss! mandai2 jer saya agensi carik jodoh... ampun kiki, akak gurau jer ;p


masa ni, kiki tgh offer saya, nak hantarkan saya gi makan kfc :p, takpe la kiki, akak taknak asik susahkan kiki jer, mmg saya dah malu asik susahkan orang, so saya ngan en.laloque kali ni nak berdikari jer, jalan kaki katanya :p, lebih afdal gitu, perut pun dah buncit makan banyak kan, elok xcercize sikit :p


terima kasih kiki, ada jugak ole2 untuk nisa... akak nak bg ole2 pun dari serawak hiks... takpe insyaAllah akak ada rezeki lebih akak post somting untuk korang yer, tanda terima kasih akak untuk korang


nisa hepiiiiiiii...


atam, bila mau collect hadiah? datang rumah andak segera! wakakaka

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah bestnya ada ole2 dari serawak.. utk kita ada ke..?? (heh..heh..heh.. tanya ngan muka tak malu)

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

comey r kiki 2...

Ceera said... [Reply to Comments]

weh, andak tu bila mau datang sini..

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. comel nisa..
sonokla tuh dpt hadiah.. hikss..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^