Follow Viruspadu

Tuesday, November 04, 2008

pink again

jom memPINKkan mata hitam anda

dah lama saya tak jaja benda2 PINK dalam blog saya kan, asik2 cerita sarawak ajer,

pink pink pink ini saya dpt email dari oli http://sawsawlady.blogspot.com/

suka sgt, tq oli :D

jom jamu mata







ni sweet sgt!






papa belikan peti ni boleh tak? ma nak simpan duit, takut papa kebas keh keh keh, eh ke saya yang kebas duit dia, konpius neh :p



cantik kannnnnnnn

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

cik wanie said... [Reply to Comments]

kak VP...

wah peti besi tue cantik sgt2,
yelah selalunya peti besi tue warna silver kan,

suruh la hubby kak VP belikan satu,
boleh simpan brg berharga tau:)

i'm ソソ said... [Reply to Comments]

pink memang sesuai dengan VP...

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

wahhh pink mata ku..hikss..semua sgt cantekkkkkkkkk...

lily lotus said... [Reply to Comments]

romantik jer rasa bila pndg benda pink ni...

Musliha said... [Reply to Comments]

uh.. mus kenan yg peti besi pink..
nak satu jugak! ekekekek..

ArELeEz said... [Reply to Comments]

comey la peti besi tu... tp, kalo kaler PURPLE lg comey woo.. hiks.. jgn mrh aa..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

ha'ah ler VP, memang cantik n cute je.. skkee le tgk garden kit tu.. tomei je

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

eh.. vp, yg bulat cam kipas tu.. rupanya tmpt kasut erk.. ingatkan kipas tadi.. bila dibelek2 skali lagi rupanya kasut.. camtu pun blh jadi ya..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^