Follow Viruspadu

Saturday, November 01, 2008

pink cat



kucing pink pun ada tau

so lengkapkan kucing2 dlm muzium kucing itu :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

pwincess AJA said... [Reply to Comments]

waaaaaaaaaaaaaa!
HELLO KITTY!!!
*lompat2 eppy!*
camneh,saye pom nak ke tucing,sawak!

gile ngan HELLO KITTY!!!

-Misztake- said... [Reply to Comments]

uikh..
pink ada dimana2..

*secret said... [Reply to Comments]

muzium kuceng ni kan..
bnyak ke aa perubahan swak..
dah lebeyh 11 taon aa tak jejak..
kuching~
kuceng~
muzium kucing~
hape jenis kuceng mmg besssss..

Nad Eusoff said... [Reply to Comments]

pinkie...gigih yer..
patot la blog pun pink

Musliha said... [Reply to Comments]

haha.. hello kitty pun ada?
lawaklak rasa..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

la..kat sana pun ada hello kitty ni erk..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^