Follow Viruspadu

Saturday, November 08, 2008

rantai from sarawak

hari tu kan, saya ada sambar few rantai gini, ada lah beberapa kan, beberapa itu akan kuberi pada adik beradik ku lah, 6 orang perempuan kan, so saya beli ikut kaler kegemaran masing2 lah... ewahhh...

tu dia, yang ni saya punya, dan ianya harus warna PINK, walaupun pakai tudung, tak salah bergaya kan :p

nampak sikit2 pun jadik lahhhhhh hikhikhik, ada version panjang, tp kali ni saya pakai yang pendek sikit

tu dia rupa sebenar, erm harganya??? belasan sahaja, harga sebenar acik lupo

saya tak kisah, janji PINK kannnnnnn

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

A D I A said... [Reply to Comments]

vp kita serupa. apa2 mesti nak pink. asal pink je cantik. tak kisah la harga berapa pun.

AziS said... [Reply to Comments]

cantekkkk..

Eita said... [Reply to Comments]

santiknyaaaaaaaa kaler pink lagi... :)

mommy anis said... [Reply to Comments]

zaimah...

tahniah...tahniah...mengandung anak ke 3...semoga sihat semuanya..harap2 bb boy laa ya...amin...

kobin said... [Reply to Comments]

waaa rantai hikmat..

bercahaya kilauwan huhu

sHwEeT ByAtcH said... [Reply to Comments]

tantek la..

ade x kale kuning?

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

cantik nya rantai tu vp.. memang sseessuuaaii sgt ngan vp

Musliha said... [Reply to Comments]

owh.. loketnya yg bulat gituh sgt lawa..

mummysyafie said... [Reply to Comments]

saya orang sarawak pun takdo rantai camni vp. hihihi..terbalik lak kan...cantik maaa

lily lotus said... [Reply to Comments]

so sweet..klau bg nisa pakai lg sweet ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^