Follow Viruspadu

Tuesday, November 11, 2008

rumah idaman :D

ini rumah idaman saya :D agak2 dapat tak rumah serba pink mcm ni ek... kalau lah dapat, alangkah indahnya... harus saya tak keluar rumah :D ... eh kuar shopping tu wajib ekekekeke

gambar ini dikirim oleh diana aka rose ijau atau lagi senang klik sini http://littleflowerfarm.blogspot.com/

cantik kan, terasa berangan2 ajer saya tgk gambar ni tau, rasa mcm di dunia khalayan jer

oh ada byk lagi gambar dia email, yang lain2 nanti saya tepek lain entry yer, tq diana, memang cantik la, tak caya tanya readers lain, cantik kan uolssss...

~ ada siapa2 nak sumbangkan header untuk saya lagi kah? boleh email kepada saya di email ini viruspadu@yahoo.com, toceiiiiiiiiii muahhhh

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

21 komen[s]:

edrina said... [Reply to Comments]

wah cantiknya.. vp & nisa in wonderland :-)

[z@ck] said... [Reply to Comments]

ya ampuunnn..
shwiiiittt glos umah 2..
tol2..cm kt dunia khayalan je..
tingat st cita time kcik dlu..
cita yg umah 2 d bt ngn coklat n sweet smata2..
nyum2..sedap..

hahaha

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

INGAT KAN BETUI2 UMAH VP TADI..HEE

Musliha said... [Reply to Comments]

aisehhh.. comel sgtttttt..

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

pandai dia buat gambar kak vp ngan nisa...hehehe...cantek umah tu..nisa pun mesti suka ...hehehe

ARIBA said... [Reply to Comments]

cantik...cantik sangat..cam cite hansel and gratel pulak...hehe...kalau ada, dah beli dah satu..hehehe..;-)

Yani Yusuf said... [Reply to Comments]

cantiknya umah ni...mmg harus tak kuar umah kalo camni...vp, awak peknen ker?..:D

Yatie SawaNiLa.com said... [Reply to Comments]

lawa lah rumah tuh.katner nih? cam gingerbread house plak

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

eeeiiii..skkkee tgk rumah tu.. memang cam rumah dlm citer khayalan budak2.. sweett sgt..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

mula2 ingatkan memang vp kat kawasan rumah tu... nak tanya gak.. kat mana tu..bila belek sekali lagi.. rupanya gambo ya.. alahai sweet betul ler..

Eita said... [Reply to Comments]

cantiknya suka...

Lina said... [Reply to Comments]

cam kat wonderland lak... cantik...

lina said... [Reply to Comments]

wah! sy knal sgt2 si rose ijau ni kak vp. owh ni keje dia ey?

ArELeEz said... [Reply to Comments]

cam umah 'hansel & gretel' yg made of chocolate tu jer.. kan.. kan..? cute!

ratna said... [Reply to Comments]

ahaaaaaa.... sgt comel rumah tu..

Ceera said... [Reply to Comments]

ha a la.. cantik gilossssssssss

mrssyediz said... [Reply to Comments]

vp! kat mana tu cantiknya!

sweethOneY said... [Reply to Comments]

waahhh
super candy yummy laaaa umah tu akak!!

tambah sweet ade pic akak n cha :D

lily lotus said... [Reply to Comments]

comel sgt! mcm idop kat dunia fantasi..sungguh heaven-look ;)

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehehehehe siap ada gambaq vp ngan nisa kat tengah tu yg mahaiii tuh... :D eceh.. xpe skali sekala verangan pe salahnya kan :D

dd dudu said... [Reply to Comments]

terharu sgt kak vp suke :) makasih kak vp :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^