Follow Viruspadu

Thursday, November 20, 2008

Rusuhan....

Bertubi2 request aku terima minta aku update blog Viruspadu nie... Hampir2 terjadi rusuhan nampaknya (dengar tu abg lang... ingat blog abg lang jer ade org nak merusuh!! hahahahaha)

Semlm VP agak kemabukan dan keletihan serta kemamaian... maka beliau terbaring awal tanpa sempat update apa2. Mlm td lagi dia suruh saya update blog dia. Tapi sy xde idea la uols...

Cuma apa yang boleh dikatakan, darjah kemabukan VP sudah semakin menaik. Mujur pada peringkat ini, beliau mabuk mlm. Bermula jam 6 ptg hingga 7 pagi. Selain dari waktu itu, bergantung pada bau-bauan yg beliau terhidu. Kena bau yg bersesuaian, maka teruwek-uwek la dia...

So pagi tadi pas hantar dia ke tempat kursus di UNITEN, saya pun ade gak kursus kat Presint 2. Tapi kursus saya half day jer. Time lunch, saya gerak gi amik banner kenduri kawen si Ceera. So kat bawah tu la rupa banner yg ditempah khas itu...



Begini la rupa banner yg kitorg sponsor tu... saja guna mode warna biru supaya ada unsur2 saspen sikit. Biar si Ceera tertanya2 warna sebenar banner tu... pink ke hijau... pink ke hijau!!!




So... cantik ke tidak tu... lantak la... kira org dah sponsor tu kira bersyukur la kan... hahahahahaa




Papa Alesha & An-nisa Abriza; Suami VirusPadu

17 komen[s]:

Casper a.k.a wifee en.atan said... [Reply to Comments]

ada gak nama ciput tu yer?? hahahhaha cantik per kaler tu...sesuaiiiiii

atty's said... [Reply to Comments]

salam..alor cian nya mah.takpe..rileks dulu..
sama le..kita pun mabuk sama time.ngn mah..

Musliha said... [Reply to Comments]

siap nick name..
hehehehe.. ceera & ciput..

mama_aifan said... [Reply to Comments]

Seronok la si Ceera tu kan. Cantik banner tu. Nice to see.

.::MRS SUHAIDI::. said... [Reply to Comments]

hihik..pasangan ideal yg sama2 naughty...comel jek...:)

* ayu * said... [Reply to Comments]

cantik cantik...
mesti kaler pink!

laaarriiikk!!!!!!!!!

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

cantik..cantik..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alahai kesiannya vp.. tahap kemabukan dah semakin meningkat ya.. sabar ya en. laloque.. w

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

ohh.... tgk banner ceera tu.. cantik ler..mesti dia suka kan.. almaklum ler ada siap org sponsor lagi

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

haaaaaa update ponggg!!
dah nak meroyannn gak nihhh huhuhu...rindu hokayyy nak baca blog vp neh....

hahahha tu musti kaler ijau pink??? kan kan kan

wanie said... [Reply to Comments]

ade pun update akhirnye...puas refresh dari pagi

cantik la banner tu..caler ape ye tu? pink kot..hehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

harap2 PINK woo...

xxfanaxx said... [Reply to Comments]

saye tau..konpem ijau!
saye vote ijau!

Shafie said... [Reply to Comments]

wah banner utk kawen tu..
nk pegi r..hehe

oh kursus kt uniten ke?
tu tmpt sy bljr..
kalau tak bleh jumpa..
tp skg tgh cuti.hehe

papepon lawa r banner tu ;)

BigMouth said... [Reply to Comments]

ye ye... dah siap eeee.... alang rase mesti warne purple kan...hahaha

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe
org dh sponsor, kena la terima seadanya kan :D

lily lotus said... [Reply to Comments]

haha..takpe kasi surprise kat pengantin!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^