Follow Viruspadu

Thursday, November 06, 2008

saya perempuan manja :P

hari ni, mcm biasa saya adalah perempuan manja terlebih :p... manja2 nak naik kereta sama2 en.laloque

takleh eeee manja2 ngan hubby sendiri, kang saya manja2 ngan hubby "awak" kang, makan hati pulak kan... saya perempuan yang sangat terer menggoda ok! cuma saya tak buat jer, sebab saya berakal, dan saya ada suami yang memanja kan saya kan kan kannnnn...

hikhikhikhik... ok gurau ajer uols...

lagi wajah saya bermanja2, untuk tatapan... opssss larikssssss, kadang2 best jugak menyakat orang neh hikhikhikhik ~ padahal dunia reality saya adalah penyakat tegar, tak caya tanya zack-u ngan ceera :p

saya sudah berjumpa sama dia... siapakah dia itu?

next entry please :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

38 komen[s]:

[ LADYKiKi] said... [Reply to Comments]

kiki suka kalian sekeluarga.. ^_^

takpe..manje² dan dimanjakan itu adlah terapi untuk orang yang disayangi.. kan kan kan

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

cantekkkk..saya suka kak..

bak kater akak la kan...

i like!!!!..

hihihih...

love vp...

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

baju kale pink je kan,,, kale oren tak der ker... ala manja2 ape salahnya,,, saya pun manja gak,,, ahaksss tetiba jer kan.. :)

sape org tuh??

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

dah jumpa dr ker??
dr kata apa??
xsabar nak tau nehhh..
muka tu dah nampak seri2x tu..
dah ada lah tu...hikss

hahah kepochii erk saya...hiksss

az1ra said... [Reply to Comments]

saya sudah berjumpa sama dia... siapakah dia itu?
--> saya tauuuu...
mr doktor...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said... [Reply to Comments]

saya sukaaa...
kasi up lagi gambar manja2 tuh..hehehe...

papepon muke akk berseri2 ler...
wajah2 ibu mengandung..

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

u look pink!!...heheheh

tie Ibu wawanis said... [Reply to Comments]

Alhamdulillah, kita kena pikir positif, lhb2 lagi utk bb dlm peyut tu. org busuk hati ni ada dimana-mana, dan mereka takkan kemana-mana, melainkan menerima siksa Allah yg pedih

cikpid said... [Reply to Comments]

Yeay..akak VP dah ok semula..sy sgt happy..

ains said... [Reply to Comments]

x pa.... manja² ngn laki sndiri pun... klu laki org.... lagi lain la plak citer... hahahaha

Casper a.k.a wifee en.atan said... [Reply to Comments]

manja ngan hubby sendiri tak der yg salah pun yang ....huhuhuhu awak dah ceria dah saya suka....

Yusrizal said... [Reply to Comments]

tu kat mana? kat seremban kah?
kalau kat seremban mesti jejaka dlm bulatan tu ISA SAMAD!! kan kan?

mama belian n cengal said... [Reply to Comments]

ha... kan dah senyum tu..
lawa tau! bukan 'lawa' sarawak... he he he

nenekrock said... [Reply to Comments]

akk mmg cantikkk kiutt miutt
dah ank dua pn still cm ank dara wu wuu wuuu ^ ^

sery said... [Reply to Comments]

tahniah krana vp kmbali kuat..jgn hiraukn org2 mcmtu k..
be hepi k..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

ada isteri-isteri yang susah hati...takut suami kena goda ngan vp....wekekekke...

wah ramai yang pandai tekala...mah jumpa ngan doktor kan...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

caya ler vp..
suka hati la kan.. nak manja2 ngan suami sendiri..bukan salah pun kan vp..

AyunasiA said... [Reply to Comments]

alerrr nape dah tutup contest online users tuh... saya dapat 77 nih tau.

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

eh.. sapa kah org nya itteeww... adakah doktor peribadi mu wahai puan vp..heh..heh..heh.. tunggu penguman penting dari puan vp ni..

Jasfyra said... [Reply to Comments]

manja2 ngan suami wajib..sapa jeles tu xpernah manja2 ngan suami kot..hehehe

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

ish..memang la andak ni sangat manje terlebey..hahahha!! kalo balik ceras...tlg jangan nak manje2 ngn ateh or atam or kite ok..sangat menggelikan..hahaha!!
pegang pusat la ape la..haish..pang nak??
lalalala~~

MiSZuE said... [Reply to Comments]

hehe akk mmng manja ngn muke yg sangat tomeiii

juelee said... [Reply to Comments]

kan comel akak senyum gitew...
hehehhe..

ibu rayyan said... [Reply to Comments]

takpe vp..
ramai lg yg suka citer2 VP
pedulikan org2 yg jeles itu..
tengok muka VP tingat abby abadi..
sian dia kan..
mcm nk sama la muka..hehe
cantikkkla..

irdawatys said... [Reply to Comments]

Sure dah jumpa doktor tu kan..?? so apa lagi......cepat lah khabar kan berita gumbira tu...eee manja nyer dia...haihihihih

wanie said... [Reply to Comments]

takpe manja2 ngan suami sendiri..manja2 lagi...suka tgk vp sekeluarga..
sgt comel muka manja vp tu..

atty's said... [Reply to Comments]

kty tau..vp dah jumpa doc.tak sabau nie..nk dgr..nisa nak dpt adik..heheh..

lawanya baju pink.mah

Anonymous said... [Reply to Comments]

Alhamdulillah VP telah ceria semula. Pedulikan dgn mereka yg busuk hati. Yg penting masih terlalu ramai yg menyayangi VP termasuk saya.

Hari ni saya ternanti2 VP update blog tau.

iedanice@yahoo.com

ina's said... [Reply to Comments]

tu dr. sukhilmi kan. hihihi.. dr. saya jugak :)

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe
kuat menyakat eh =P

tu la kak
bukan org lain maa..hubby sendiri =)

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

hik2...
bila kak vp mula menyakat....hik2
akak jupe sapa tuh?
mr doc kerrrr?
huh saspen!

Ceera said... [Reply to Comments]

entah, andak jahat oh.. kalau kita sakat dia, dia nangis plak..

Jelly said... [Reply to Comments]

tahniah jika apa yang semua org jangkakan itu benar...

take care.......

nasaoji said... [Reply to Comments]

huyooo....amat besh noh..teruskan menyakat..N teruskan berVANJA2an ngn hubby sendiri tau..hehehe.. akak VP memng muka MANJA!!!...

lieya_latif said... [Reply to Comments]

suke le VP ngusik2 cengini....biar lagi makan ati si bebal tu

amizah said... [Reply to Comments]

tak per teruskan bermanja dgn mr laloq...siaper kah gerangan itu....

su said... [Reply to Comments]

7thn akak kawen tp masih xde baby...insyaAllah ade rezki bulan ni nak gi tempt vp check tu lah!

mudah2an rezki Allah nak bagi...mane taukan....


sayu hati menunggu zuriat...nak sgt2...vp jaga diri baek2 ek....sronok la nisa dpt adik!hehe..

Musliha said... [Reply to Comments]

ah.. manja2 diharuskan dengan suami sendiri.. "wajib" ekekek..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^