Follow Viruspadu

Wednesday, November 05, 2008

the seminar

ok semalam saya seharian hadiri seminar...

seminar tu mcm biasalah, harus di putrajaya, dan jika di putrajaya, harus juga mendera laki untuk jemput dan hantar bininya ini... lalalalalala... sape lagi kita nak susahkan yer tak, ewahhhhh

tgk en.laloque yang bapak la mengantuk siap nguap nganga2 lagi... papa cover2 sketttt!!!


weols kuar rumah jam 6.45am, mcm biasa hantar nisa ke rumah kakmasz dulu, siap pesan kat kakmasz mintak bawak balik nisa, yelahkan saya kalau ada bendalah ni semua mmg konfem la pulang lewat ye tak


lepas dah hantar nisa, terus ke office, jemput en.ghimau pulak, oh yer... mcm uols tak biasa, kalau saya kursus ke seminar ke, mmg wajib ada dia, dah tu namapun satu seksyen ye tak


oh ada lg sorang, tp dia naik keto dia sendiri laaa...

kursus kali ni best, sebab jumpa geng lalalala... nak tahu sape... ini mentor saya dalam english style, saya terpengaruh dengan dia lah, faina, faina ni dulu satu office ngan saya kat PKK nun, rakan kerja lah, rakan gosip, rakan makan... pendek kata mmg kamceng abis


faina lagi PINK dari saya hikhikhik... kan saya dah kata, semalam adalah hari PINK seVP gitu huhuhuhuh

en.ghimau yang sgt kusyuk


faina juga begitu


saya? ... saya pura2 jer


pink pink pink


bila geng pink bersatu... yang minat hitam tu duk jejauh sikit keh keh keh

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. sakan eh berpink..
baju strip tuh nmpk fresh.. lawa..

ZBELLEZA said... [Reply to Comments]

pinky pinky pinky..keh keh keh

lily lotus said... [Reply to Comments]

dh patut sgt tubuhkan club pink ni..vp jadi presiden ;)

My EzhanErfan said... [Reply to Comments]

Hi..nice pink suit..sorry ye lama tak jenguk rumah awak ni..kita baru je deliver..finally it's a girl ha..ha..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

oh.. all pink.. patut ler hari pink sedunia erk..

masviona said... [Reply to Comments]

bagusnya en laloque...kreatif gitu kan

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

bila masa pulaks snap pics kita sonyap2 ni... oooo.. tak concentrate eh masa seminar..

Rozeela Zain said... [Reply to Comments]

saper penceramah? Prof Dr Norbik ke? itu opismate akak.. tapi dia sape.. gue sape.. ikan bilis je.. hehehe...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^