Follow Viruspadu

Thursday, November 13, 2008

sengal2 jer

semalam saya meeting habis lewat, banyak nau agendanya! byk agenda + byk gelak hikhikhihk

disbbkan saya lewat balik en.laloque sampai dulu kat rumah


tetiba terfikir satu idea nak kaco2 en.laloque


tit tot tit tot tit tot... ~ dial number, padahal tekan button call jer

"papaaaaaaaaaaa" ~ suara yang paling kesian
"ye sayang"
"mama kat opis lagi ni, kerja banyak"
"alaaa siannya mama"
"papa buat apa tu?"
"papa dalam bilik"
"buat apa"
"tgk tv jer"
"mama penattttt papa"
"alahaiiiiiiii siannya mama" ~ terbayang muka en.laloque simpati giler

pastu rasa mcm kelakar+kesian pulak! ahhh cukup la main2


"hikhikhikhik sebenarnya mama kat pagar ni, tolong bukak pintu paaaa"
"cisssssss poyo!"




sekali sekala gurau2 mcm ni best jugak kannnnnnn

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

18 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

ah.. romantik!

Qaseh said... [Reply to Comments]

jeles i u...hik

darling8tabby said... [Reply to Comments]

gurau manja2 gittew

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

tkpe manja2 ngan hubby sendirikan. org lain pedulik hape ye dak

salha said... [Reply to Comments]

kiut!!

Wawa_Nadwa said... [Reply to Comments]

alahaii manje nye.
hehee!

Liza said... [Reply to Comments]

gurau2 camnie ler pengikat kasih sayang suami isteri....

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

keh..keh..keh..lawak ler vp..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

gurau2 cam ni kan menambahkan kasih sayang...takpe kan vp.. manja2 ngan hasben sendiri.. biar bertambah romantik gitu..

wanie said... [Reply to Comments]

gurau2 manja ape salahnye..selalu pun takpe..

Tukang cerita said... [Reply to Comments]

En. Hubby saya suka wat lawak mcm ni....
Kita membebel2 dia tak balik lagik...
Dia lak rungut2 patients ramai kat klinik...
Tgk2 dia dah ada dpn gate...
Hampeh......
Masa tu memang bengang....
tapi, kemudian, bila ingat2 balik...
sengih sorang2.....

lily lotus said... [Reply to Comments]

kahkahkah..bertuah punya bini!

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yeszaaa... kaco2 membawa bahagia gittew :D

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

sgttt suwittt....

FaRiHa said... [Reply to Comments]

comey jer hikhikhik

TuN TeJa said... [Reply to Comments]

hikkhikk...
alah..nak mnja2 ngan husband..apa salahnya..
kan?
:)
btw..tahniah..pregnant lagi..

TuN TeJa said... [Reply to Comments]

hikkhikk...
alah..nak mnja2 ngan husband..apa salahnya..
kan?
:)
btw..tahniah..pregnant lagi..

lindosh said... [Reply to Comments]

ekekek kelakar.. manja gitu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^