Follow Viruspadu

Monday, November 10, 2008

sesi dera episode 1

ha kau! siap episode2 bagai kan... sajer la... sbb gambonya banyak nau, padahal muka2 tu jer, tp bila nampak kamera jer masing2 gedik hihihihih

ada orang tu, tak sedo2 ngan mabuk tau, nampak kamera tetiba segar bugar jer, ~ eh adakah saya mengata diri sendiri... :D ~ kata diri sendiri takpe kan asal tak kata orang lain, ewah sempat lagi tuuuu

sebenarnya weols telah mendera ciput, tunangan si ketam bola @ ceera @ atam belanjer weols makan, ini mcm dah jadi tradisi keluarga lah, dulu turn saya, skg turn atam pulak, tp turn saya dulu tak ramai keh keh keh, turn atam bapak la ramai, sengkek la ciput hahaha sian sian

weols bukan zalim sgt uols, tahu2 dah tgh bulan ni kan, so weols ckp la, kita tong tong marrr... (tong-tong = kongsi) ,tak baik dera orang nak kawen, dah la skrg tgh banyak nak pakai duit kannn... gitu


weols makan2 ikan bakaq kat belakang istana tu, namanya THE BEST lagi, best sgt kah? takpe nama tu penting, rasanya jap2 lagi kita kasik tahu :D


masa saya sampai, ramai dah duduk2, sbb kakcik n family dari klang terus lepak situ, so memang dah riuh rendah dah


makan ikan bakaq jer pun, tp dah namanya pun family bloggers kan, semua pakat2 pegang kamera sendiri, apa lagi memang flash di merata2 lah... kejap2 flash! orang keliling pun agaknya pelik jer tgk... mcm pelancong luar lak kekdahnya kan




pasangan yang didera, aksi apa kah korang buat ni, mcm menari pun ada



the bakar2...

pari


kembong kah?


ikan terubuk byk tulang


dan ini wajib... tomyam campur :D


yum yum yum jom kita serbu...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

ARIBA said... [Reply to Comments]

alamak sedapnya..ni yang rasa macam nak "mengidam" jugak..(hehehe..macamlah pregnant)..

~~ciklinn~~ said... [Reply to Comments]

wah bestnyerrr gi ramai2 camnikan.... nak2 bila dah berguling2 kat internet pehtu jumpa lak... bestnyerrr,...

sulu linn suka mkn kat belakang istana nie... apo nama jaln nak masuk sini..lupo lah pulak....

salam perkenalan yer...

Musliha said... [Reply to Comments]

ha.. betui..
ciput didera.. eheh..
sian dia..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

uiisshh.. cedapnya... heh..heh..heh.. meriah gitu kan.. bila dah kumpul ramai2..

cikdinz said... [Reply to Comments]

teruk kena dera tu...

suke ikan said... [Reply to Comments]

kak vp yey ikan bakar bellamy memang besh...saya boleh mkn dua siakap hahahahhaha

.::MRS SUHAIDI::. said... [Reply to Comments]

laa...ni kejutannya...sedapppp nye open table rmai2 gitu...

atty's said... [Reply to Comments]

lama dah tak makan kt sana..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

perghh...tliur chekk...

Anonymous said... [Reply to Comments]

nk tanya..hari minggu pon bukak ker mlm2?

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

sedapnya makanan2 ittew.. owhhhh blog ini sungguh kijam kerna gambo makananya lazat belaka ;p

helemek padanlah tk kuo lunch lagiks.. ekeekekekek







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^