Follow Viruspadu

Sunday, November 02, 2008

singgah semata2

juwin cerita kat saya pasal uitm

uols jgn igt uitm tu uitm pulak, ini special ini, ini yang lain ni tauuuu

uitm ni maknanya usahawan ikan terubuk masin :p

dia kata kat pasar satok ni ada ikan uitm, so weols ke pasar satok ni semata2 nak tgk ikan uitm ni jer, keh keh keh... kelako sungguh la, juwin ni memang selamber dan kelakar habis laaaa


weols singgah jer, tak beli pun, kiranya singgah semata2 nak amik gambar lah


juwin kelakar, siap suruh abang2 tu posing lagi, selamber sungguh la minah ni, hahahaha bestttt...

abang2 kat sana pun sporting, siap jual murah2 lagi tau... ohhhhhhh ruginya tak beliiiiii, seko RM3 ker hari tu dia cakap, erm... atau 3 ekor RM10, acik lupa, tp beh kurang mcm tu la

murah2 kan

dah amik gambar, weols blah :p, misi selesai!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

eyzzah said... [Reply to Comments]

Kak Zaimah, abang ni memang lah glemer. Kite gi sarawak hari tu pun beli ikan terubuk masin kat die jugak. Hahahahaha. Siap ambik gambar lagi.

Suki Cida said... [Reply to Comments]

VP... ruginya tak beli... murah...

Ingat org je lulusan university... rupernya ikan pun sama yek...

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said... [Reply to Comments]

salam VP

waaa.. mmg shopping sakan kat kuching ...
tapi berbaloi gak kali nie ke sana
dpt jumpa blogger kat sana
siap bw jejln kat sana lagi

moga selamat kembali ke semenanjung yek

Musliha said... [Reply to Comments]

owh.. sedapnya terubuk masin..
kak vp tak beli ke? alaaaaaaa..

AzurA said... [Reply to Comments]

usahawan ikan pun lepasan uitm..kelassss

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

perhhhh mmg murah bangetsss lugi ooo tak rembattsss.. kat sini mahal tau... cumanya byk tulang lorrrr

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

la.. takkan setakat ambil gambo je... rugi ler tak beli..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^