Follow Viruspadu

Wednesday, November 12, 2008

tahniah en.ghimau

ok mula2 tgk kasut baru saya dulu :p lalalalalala


semalam, saya ada mesyuarat seharian di PICC anjuran mampu lagi, oh detail apa yang dimeeting harus lah tidak boleh didedahkan di sini ye tak! lgpun kalau saya cerita ceritot pun uols apa kesah yer tak keh keh keh, tak pentingggggg hiks

jd mcm biasa, en.laloque akan hantar saya, dan en.hakes aka en.ghimau akan tumpang saya lah, sonang kan satu kete jer

dalam meeting yang penting ni kan, en.ghimau ni sebenarnya dijemput khas tau! saya ni dipanggil meeting jer, hebat kan! bangga saya tau, tetiba saya lak bangga kan, yelah dia dah mcm adik saya dah,

bila tgk dia di jemput khas untuk bagi taklimat sesi knowledge sharing, bila tgk dia bg penerangan kat depan, bila tgk slide yang dia sediakan, bila dgr suara dia bg penerangan, bila tgk dia buat demo... bangga sangat! tak tahu nak cakap mcm mana

uols tak tahu, sepanjang dia memberi penerangan, saya yang duduk rilex kat kerusi ni pulak boleh berdebar2 panik, takut kot2 demo dia buat tak jadik ke, takut dia ter salah cakap ke, hikhikhik... over jer tau

dan alhamdulilah, dia dapat buat dengan baik... cayalahhhhhhhh!!!!!

ko dah harumkan nama opis wahai en.ghimau, dan ko jugak dah harumkan nama akak sekali, wahhhhhh tetiba :p

TAHNIAH EN.GHIMAU!, tu yang sayup2 kat depan tu dia, tak nampak kah hikhikhik

gambar ni masa pengerusi bagi cenderahati kat en.ghimau, ni jer saya sempat snap, yang lain nan ado

sejak saya peknen ni, mood snap snap mcm down sikit!

apa2 pun, saya memang banggaaaaa :D, alia ko lg bangga kannnnn

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

Akak kagum kalau org berani dok kat depan cakap sengsorang...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah.. bagus la em ghimau..dah mengharumkan nama tmpt keja vp.. tumpang bangga gitu..

edrina said... [Reply to Comments]

wah tahniah2 En.Ghimau.. keep up the good work!

Ceera said... [Reply to Comments]

wow.. siap dapat cenderahti tu..

tahniah jugak kat en ghimau..

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. selamat maju jaya en. ghimau..

faisal.hamdi said... [Reply to Comments]

Ish..camno ni non exec pulak yg bagi talk? Kena naikkan pangkat en.ghimau ni! Sila rekomen dgn mak enon...hehe

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yeahhhh memang beshkan bila rakan serperjuangan dihargai camni :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^