Follow Viruspadu

Monday, November 03, 2008

terima kash daun keladi

perpisahan memang memedihkan

bagaimana nak elak perpisahan... elakkan pertemuan, tiada pertemuan maka tiada perpisahan kan

dan waktu kakMBC dan en.fotog menghantar saya pulang ke hotel adalah satu perkara yang sgt sayu... entah bila dpt ketemu lagi :p siyes saya sedih...

sedih ketika juwin hantar saya pulang, sedih ketika kakmbc dan en.fotog hantar saya pulang, sedih ketika zie kiki fieza hantar saya pulang

sebab... entah bila kita akan bersua lagi, saya terharu dengan kebaikan yang mereka berikan kepada saya, saya sgt berterima kasih, walaupun itu kali pertama saya bertemu mereka :D

sempat kakMBC bekalkan ole2 buat saya, terima kasih kak, oh ye dia bg mouse sekali kat saya hikhikhik... akak ni dah bg mcm2 kat saya tau :p


bye kak, nanti dtg KL call me ya kak


JUTAAN TERIMA KASIH DARI SAYA, JUGA DARI EN.LALOQUE KERANA SUDI MENEMANI ISTERINYA

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

atty's said... [Reply to Comments]

sedih lak...huhuhu..insyallah ade rezeki dpt jumpa lagi

Musliha said... [Reply to Comments]

erm..
mus yg baca ni pun rs sedih jerk..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

betul ler vp, perpisahan tu memang menyedihkan.. tapi apa kan daya terpaksa jua tempuhi kan.. takpe kan still contact.. so tak mau sedih2 k..

-v-~~geina~~-v- said... [Reply to Comments]

ermm bestnya trip akak ke sarawak...byk tmpt yg blh kite terjah!!..hehehe..mknn die pun mcm best2 kan...ermm nk honeymoon kt sana la...ehhhe.ok tk kak??=P

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

ada rezeki leh terjah sarawak lagi mah....

lily lotus said... [Reply to Comments]

ada rezeki bleh jmp lagi ;) don't sedih2 yerrr..

mama belian n cengal said... [Reply to Comments]

sama-sama... he he he
dan tahniah untuk apa2 yang patut ditahniahkan...hmmm
saya yg tak pernah face to face ngan Mah boleh bermimpi bawak Mah sekeluarga jln2 pada malam Ahad sebelum Mah landing di Kch lagi... ha ha ha..
tu yg kena bawak jenjalan tu...
take care ya!!

pesonarose said... [Reply to Comments]

uhuk2!! sedih ler. akak ni pantang baca citer sedih..mudah nau nak nangis. sayu gitu :D padahal aku tak sangkut paut dengan ini gambar :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^