Follow Viruspadu

Thursday, November 06, 2008

terima kasih semua

salam semua

terima kasih kerana menyokong saya, terima kasihhhhhhh

maaf saya terpaksa mendiamkan diri, mungkin itu jalan terbaik, semalam saya menahan marah yang sangat marah, maybe ceera dan fealize tahu betapa marahnya saya, sampaikan satu badan menggigil2 menahan marah

terdetik sangat nak buat satu entry khas juga untuk nya, tp mungkin perkataan yang bakal dikeluarkan bukan ayat2 dari akal saya... jadi saya harus bersabar demi baby saya kan

dan pagi itu juga saya mendapat satu email, yang memaksudkan saya ni umpama isteri tak bertanggungjawab... bertambah pedih rasa hati saya, mungkin pada dia itu teguran, tp dia tak tahu betapa dia meremuk2 perasaan saya tp walaubagaimanapun saya respek jugak la sebab dia masih menghormati saya dengan menghantar email

ok tutup kes2 tu ye... saya dah ok!

dari dua orang yang mengeji saya semalam, tp hari ni beratus2 yang menyokong saya, saya bersyukur!

saya juga sangat sayangkan uolsssss muahhhhhhhhh

TERIMA KASIH :D

~ dan hit 444,444 dah hampir tu :p

~ nino saya nak tuntut tomyam potek plisssss

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

74 komen[s]:

i'm ソソ said... [Reply to Comments]

horeyyyy...vp yang very the pink dah kembali....

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

alhamdulillah...VP dah ok...yesss!!!!

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

cam tu lah Mah....dun wory la ...sorang dua je yang kutuk..tapi beratus yang memuji....tak jadi kudis aar...kan mah kan...

swit@kon said... [Reply to Comments]

take care kak vp. usah dilayan orang2 dengki itu!

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

gambar nica plzzz...windu kat nica...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said... [Reply to Comments]

haaa...cam ni lah kak..dah ok pon akk...hiihi..
tau pon betapa kitowang ni sayangkan akk tau..
pas ni nk tgk akk senyum je tau..
demi kesihatan dan baby akk tuh...
Tahniah kak...

mekza said... [Reply to Comments]

oh, imah dah ok yer.
bagus tul imah ni.
salam perkenalan dari saya. ;-)

Tieha Zuan said... [Reply to Comments]

betul tu akak.. hanya 2 orang giler tu je yang tak suka kat akak.. tapi beratus2 suka kat akak.. tak jemu dengar kisah akak n nisa yang comel tuh...

BTW tahniah sebab 'baby' baru

"jadi saya harus bersabar demi baby saya kan"..

akak belum buat statement rasmi lg kan pasal baby baru nih....

Umi_Aliesha said... [Reply to Comments]

alhamdulillah...:)

Suki Cida said... [Reply to Comments]

goooo gurl! betul...betul... takat 2 org kutuk tak effect punya ar!

Vp mengandung yek? alhamdulilla... congrate! makin best la perjalanan cerita Vp nanti... jangan sedih2 ok!

nifalnin... said... [Reply to Comments]

alhamdulillah,

semoga terus tabah dan bersyukur w/pun dilanda musibah...

amin...

mizz^lady^muack said... [Reply to Comments]

pinky is coming back....
cmnih bwu besh......
baby???.....
hiks......tahniah.....

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

sabo yea vp...ada gaks 1 kes dlm fp satu fmly yg sgt ceria dan bahgia ngan anak nyer yg cumels...gara-gara org yg dengki nie dan menyebarkan fitnah trus empunya fp ttup trus fp...mb serik ke x tau le...tp vp jgn cam gitu yea...btul ckp vp 2 org je yg sakit mental..tp beratusan org yg menyokong...x sangka benda2 nie terjadik kat vp...sabo eks...

ains said... [Reply to Comments]

alhamdulillah... dah kembali normal

eida.. said... [Reply to Comments]

TAHNIAH VP .. awak berjaya melawan ujian itu.. jikalau terus melayan org tu kita pun jd bengong cam dia gak... yang penting fikirkan diri vp n baby.... awak memang TABAH... take care ya....

Aellynn Darlene said... [Reply to Comments]

kan bagus cam ni... jgn layan la org sewel2 ni. Tak baik untuk kesihatan MaMa & Baby!

Jaga diri baekkk2 k!

[ LADYKiKi] said... [Reply to Comments]

syukur~ go vp go..

yayan said... [Reply to Comments]

alhamdulillah .. vp dah ok...

sue said... [Reply to Comments]

salam vp, saya silent reader, tapi cukup suka baca blog vp yg ceria :D,by the way congrat vp 1 more bb is coming

Suki Cida said... [Reply to Comments]

heheh nak tambah, tengok berapa banyak penyokong VP! silence reader pun dah mula bersuara,kan...kan... so tugas VP dah mula yek sekarang... color our day with ur sweet story yeh

.::MRS SUHAIDI::. said... [Reply to Comments]

Alhamdulillah..sy respect n tabik spring kt akak sbb tindakan akak yg betul2 sabar...kalau saya lah..hehe...nway,kami semau enjoy n terhibur bc entry2 akak tau...all d best...

Casper a.k.a wifee en.atan said... [Reply to Comments]

ho yehh..cayok lahhhh....

AyangAizul said... [Reply to Comments]

yeay... yeay.. vp dah ok...

bila nak publish n3 baru...???
boring dah nih wat keje

congrats eeeaaa...
biler nak wat official annoucement?

Aellynn Darlene said... [Reply to Comments]

satu lagi!!

"1 org mengeji, 1 org mencaci..." Erm.. tgk beratus org memuji & menyokong awak VP.

Semua org syg VP & Pinky Blog!!

Love Pinky! Love VP!

amizah said... [Reply to Comments]

yeeee...vp dah ceria kembali...mcm nie la...

no need to reveal said... [Reply to Comments]

hehe...alhamdulillah Vp dah ok...cepat update..dah tak sabo nak baca entry baru hehehe

Musliha said... [Reply to Comments]

ah.. glad to hear that u are okay vp..
lega rasa.. keep on ur "bahagia"..
Mus doakan.. aminnn..

eTtY NoTtY said... [Reply to Comments]

cheer up VP!!!!!!! chanyuk2!!

puterikurekure said... [Reply to Comments]

harap vp tabah ye. jarang sangat lepak sini. kesian vp.

BATU said... [Reply to Comments]

2 tumbs up!!!

RieNa said... [Reply to Comments]

YEAY!!

VP tau tak betapa bosannya hari saya ari ni sbb takde entry dr VP.
mendung tau, mendung!

biar la 2 org tu, kitorang ada dgn kasih syg melimpah ruah utk vp sekeluarga.

love VP, muaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhsssssssss!!!!!

Aleeya said... [Reply to Comments]

yesss hapdet plezzzzzzzzzzzzz

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

suka2 kak pinky dah kembali....
bagus2 akak ceria semula...
camnie la yg kami nak sebenarnya....
xmo tgk akak sedih2..

ada ramai penyokong akak dari belakang tau...
don't worry laaaa..


ops! bila nak buat pengumuman rasmi pasal akak pregnant nie....
statement dah kuar "demi baby saya nie"hik2

i'm waiting for the next entry....hik2

Zanna_MamaBatrice said... [Reply to Comments]

chayok ler vp
biar ler dia tu..
janji ramai yg sokong vp kan...
hidup mesti di teruskan...
lepas nie makin meriah ler blog vp...dari citer bertiga nak jadi citer ber4 plak he he he...
semoga vp terus success dan bahagia...
take care yerk...esp yg kat dlm tu..he he he

AzuraNizam said... [Reply to Comments]

yeaaaaaaaaaaaaaahhh..VP dah kembali..rindu sgt nie..cepatla hadpet n3 baru...

[[•­»Mrs.TaliKasut«­•]] said... [Reply to Comments]

alhamdulillah..
semoga Allah sentiasa melindungi dan merahmati akak sekeluarga..
we love u!!

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

minah tu jeles kat VP la tu...dia tak dapat suami mcm En Loloque...dahhh..jgn ingat pasai ni lagi lagi...jaga baby tu!!!...hishhh..ni yang akak tak sabaq nak buat anak ni VP!!!

* ayu * said... [Reply to Comments]

sayang vp jugaaakkk....

FaRiHa said... [Reply to Comments]

yay!!all the best yer kak!!wat jer entry akak cam biase kami sokong akak!!

haJa*darLingZ said... [Reply to Comments]

syukurin...silakan hapdet..diriku sntiasa skodeng...

vagg. said... [Reply to Comments]

ALHAMDULILLAHHHHH...

ok VP.. next entry plisssssssss (demandingg hokey) hahaa.

irdawatys said... [Reply to Comments]

yeh yeh yeh...VP dah update blog...hhehehe baru lah best... tak kisah lah apa dorg yg nak ckp..yg penting..kami menyokong VP...kira dah buat pengumuman rasmi lah ni ek..tahniah.....tahniah..nisa dpt adik....
Laloque..pasni manja2 kan lagi isteri anda.......lebih2 dah berbadan 2 ni..teringin sgt nak melepak2 dgn VP and family kat seremban...nanti pasni klu terserempak..sure saya amik gambar awak..hhahahaah

mYpRecious said... [Reply to Comments]

ho ho yeh.. akak Vp pink ku dah kembali.. sy pun syg akak juge.. :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam vp. semoga tabah yerk. masih ramai yg menyokong dah menyayangi vp sekeluarga. saya pun jeles tengok family vp tapi x perlu lah sampai nak kutuk2 orang kan. saya ambik cerita2 vp untuk muhasabah diri saya sendiri. teruskan berblog ya anggap nie hanya dugaan.luv u muahhhhhhhhhhhs

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

eh..andak dah sihat..hehe!! jngan lupe hadiah kite...muahahaha!!

swara.kwam said... [Reply to Comments]

macam tula kak...sayang akak..muaahhh...

Intan Sharina said... [Reply to Comments]

alhamdulillah..sunyi jer rs bila tgk blog akak tak der n3 br..

mebby said... [Reply to Comments]

bravo....ni lah VP yang besh...always b strong...

Willie said... [Reply to Comments]

cobaan..sabar jela

Anonymous said... [Reply to Comments]

hurreyyyyyy!!!!!!! yes!!!!!!!! terlebih xcited... :))))))))) u are back!!! congrat VP for the new baby.... sukenye!!!!!

rosesrosz said... [Reply to Comments]

c's pregnant???congrats c's

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam vp

selama ni akak silent reader, tapi ari ni nak ckp gak la..
akak pun mcm vp.. lembik, mudah pitam, mudah penat,sesak nafas.. etc lebih2 lagi skrg akak menghitung hari nak deliver..
dan alhamdulillah mr hubby memang mcm en laloque. sampai jiran pun tegur, :mana org rumah? bila tengok tiap2 hari hubby yg sidai kain...tapi x makna kita dok goyang kaki kan?
kat opis lama pun camtu gak.. dok perli2 bila suami ambik dan hantar.. akak tak pernah suruh pun..
dan satu yang kita berkongsi benda sama... anak sulung kita meninggal dunia... bezanya... anak akak meninggal dlm perut...:)

ceriakan hari anda!!!!

-ummunaqiha-

fiFAiZzaTi said... [Reply to Comments]

yeay,, kak vp kembali..
be strong sis..
cheer up k..

^__^

cik wanie said... [Reply to Comments]

alhamdullilah kak VP dah kembali...

apapun teruskan kehidupan kak VP dgn penuh ceria dan bahagia bersama keluarga tercinta ok:)

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

yeahhh dia dah maii......hehehe....berjam2 i tunggu dpn pc neh tauuu...bila laa vp nak update blog nyer...hehehe

bohlayan kat 2 ekoq langau tu....

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alhamdulilah.. vp dah kembali ceria.. yeaa..yeaa.. dari pagi tadi duk refersh je.. nunggu update blog dari puan vp ni..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

so.. pas ni tak mau majuk2 aarrr... vp tabah.. tak yah dilayan dah org yg sukee dengki2 tu..nyibuk je...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

eh.. tadi macam tersilap pandang ke.. betul.. ada beritahu pasal baby kan.. oh dah confirmkan vp.. yeaaa...yeaa... seronoknya..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

so pas ni.. takmau majuk2 tau.. nnti anak kat dlm penyut tu.. terikut2 plak..sentiasa ceria ok..

De'Amor said... [Reply to Comments]

syabas kak vp...moga anak yg dikandungkan setabah dirimu.. go go chaiyok!!
p/s: sebut pasal tomyam poktek, vp pegila try kat village view, bangi. sodapp poktek die..

MiSZuE said... [Reply to Comments]

biarkan sahaja mereka yg berhati dengki ye kak VP

kamii semua menyokongmu:P

nino said... [Reply to Comments]

tomyam potek ekkk???? tomyam potek...jap..jap nak caling2 en laloque..

en laloque yg baik hati lagi budiman..malam ni awak masak tomyam potek ekkk untuk vp..nantikan, bil beli barang tu email kat saya..k..tq en laloque. saya tahu awak pengasih, pemurah lagi penyayyyyang. la..la..la. tepuk tangan nica..

lindosh said... [Reply to Comments]

yeah.. ramai org sayangkan anda

linn said... [Reply to Comments]

horeyyy!!! vp dah kembali menceriakan blog pink yg meriah ini!!

MAMA IQA said... [Reply to Comments]

sabar je la vp..manusia ni mcm2..rambut je sama hitam (sama ke? kalau yg buat blond mcm mn? hiks!) hati je lain2..peduli kan la org2 itu..

Mama_Nofal said... [Reply to Comments]

Yeayyyy..camni aa br vp..hepi mood suda mariiiiii
Siap anto email ekk..2 org??

nino said... [Reply to Comments]

tu dia...org kampung (silent reader) ramai2 kuar bagi sokongan moral kat u, vp..

u kan manja,cantik,berbudi bahasa tentu ramai yang berkenan kan kan. tak gitu en laloque..

wanie said... [Reply to Comments]

alhamdulillah..vp dah ok..tertunggu2 jugak entry baru dari vp...
macam terbaca baby je tadi...dah confirm ye...cepat2 bagitau...kita pulak yg excited

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

nk carik publisiti murahan je tu..
hehehe.. blogger mesti TEGAR kak vp...

-gediks from korea- ^^

Mieza said... [Reply to Comments]

welkam back...ceria2 selalu...:D

qaseh heedayah.KZ said... [Reply to Comments]

yeay! sis dah ok balik. teruskan dgn post2 yg best ye :)

nasaoji said... [Reply to Comments]

yes..yes..besh..besh..kak VP dah ok..sya turut ok juak!...

k3na said... [Reply to Comments]

salam vp, bykkan bersabar ek..org lain mungkin ingat dorang kenal kita berdasarkan apa yg kita blogkan (he he tapi i bukan blogger la)..tapi hakikatnya seeing other people's happiness/sorrow is not the same as experiencing it.

semoga Allah beri kekuatan kepada vp utk teruskan memblog (despite cabaran2 yg ada), amin.

*hugs*

Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

ye btol tuh kak vp...dua org yg dtg menghina dn mengeji...beratus² lg yg dtg menyokong!!!

saba yek yunk **hugs akak**







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^