Follow Viruspadu

Tuesday, November 04, 2008

top pink online - 73

tahniah kepada pemenang yang berjaya printscreen 73 online users

tahniah buat shikin, http://huntingpot.blogspot.com/ kerana berjaya!

emel alamat yer :p kat email saya di viruspadu@yahoo.com

hadiah tak seberapa dari sarawak dari saya

oh yer, kepada musliha juga, sebagai tanda penghargaan dari saya untuk KOMEN TERBANYAK di blog pink ini, http://duniamusliha.blogspot.com/ hantar alamat juga pada saya yer

terima kasih uolsss...

buat masa ini, ini ajer termampu saya buat sebagai tanda penghargaan saya, nanti saya dah kaya sikit, (aminnnnnnn) saya wat open house terus... :p

oh contest untuk 444,444 belum ada pemenang kan, selamat berjaya uolssss

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

atty's said... [Reply to Comments]

nak menang moto..ekekkkek.
selamat dah sampai ye mah..alhamdullilah

cik siken said... [Reply to Comments]

hah cek ka yg menang?best..best..makaseeeeyh

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah bestnya diaorang dpat hadiah dari serawak..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

dah ada pemenang ker?? huhu xsempat nk masyukkkk waaa...

tahniah pade yg menang k!!

Musliha said... [Reply to Comments]

opss.. bila kak vp buat contest komen terbanyak ni?
mus tak tahu pun..
terkujat masuk sini ada nama mus..
yer ke ada contest?
mus sebenarnya dah addicted ngan kak vp nter blog..
nak masuk sini hari2.. haha..
wah.. rezeki tau.. tq kak vp..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh..heh.. pas ni harusler buat lagi contest komen tertinggi lagi..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^