Follow Viruspadu

Tuesday, November 11, 2008

tudung PINK

bila saya beri hadiah kepada anda, siyes tau, saya memang tak harapkan balasan, memang ikhlas dari saya, lgpun hadiah / ole2 / cenderahati yang saya beri pun sgt la tak seberapa tau, biasa2 ajer, yang penting ikhlas dari saya :D

tiba2 kan, hari ni kan, saya terima satu bungkusan di atas meja tauuuu


siap ada note lagi, saya suka kertas tu comel, teringat surat chenta en.laloque dulu hihihihih...


tudung PINK, ai likeeeee... bila nak pakai ek, esok lah esok lah! wahhhhh teruja over tau !

terima kasih http://syeka-sweetheart.blogspot.com/ sweetheart ku,

"saya tahu vp x mintak balasan, tapi saya tetap nak bls gak"

so sweetttt... :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

bestla jadik VP selalu murah rezeki kan..hee

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah..cantik vp.. bila nak pakai.. dah pakai jgn lupa ambil gambonya ya.. mesti cantikkan

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. leh melaram tudung baru..
pink lagikkkkkkkk..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

ala beshnye sik dpt adiah :P

azdra-azdra said... [Reply to Comments]

klu nak kim tudung bling bling mcm tuh..kat temerloh murah sket dari tmpt lain..hehehhe bley jer klu nak kim kan..

lily lotus said... [Reply to Comments]

rezeki dtg lagi ;)

mrs Han said... [Reply to Comments]

hehehe, sama macam tudung fiera lah kak, hehehehehe mesti sweet macam fiera kalau akak pakai.....

*eh, perasan sweet plak....

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

uhh...tdu PINK itu tantekk...

Sham Ummi Echa said... [Reply to Comments]

murah rezeki vp..buat baik dibalas baik kan....

sweetheart said... [Reply to Comments]

eh dh sampai ekkk
yelah..mmg dah niat nk bg
tp xtau nk bg apa..
lgpon tudung biasa2 je kan..
tp tetap pink..
org berbudi kita berbahasa..
dulu saya dpt dr vp..
skrg ur turn..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

jgn lupa snappy gambaq ngan tudung baru okes... :D

Lina said... [Reply to Comments]

so nice of sweetheart...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^