Follow Viruspadu

Friday, November 07, 2008

untuk dia dan untuk ku

susu untuk anak ku tersayang, annisa abriza wyeth progress gold step 3


dan juga susu untuk ibunya, wyeth mama :D


tadaaaaaaa


aiseh, harganya acik tak berapa igt, tp dalam lingkungan RM4+.++ - RM5+.++ gitu

cara bancuhannya juga sangat mudah, boleh pakai air sejuk ke air panas ke, ikut dan ikut suka, boleh jugak campur dengan air buah, ikut selera lah... oh semalam saya campur ngan vitagen hiks, sbb minum kosong mcm nak muntah pulak :p


dia punya scop beso, tak mcm baby punya, so 3 scop pun dah cukup untuk segelas beso

jom minum :D

tedapppppppppp

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

18 komen[s]:

Suki Cida said... [Reply to Comments]

jangan tertukar susu dengan kak nisa udah....

ct lavender said... [Reply to Comments]

akak.. susu mmg sodap.. i like it.. hehehe..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

err
tak suka susu

miko said... [Reply to Comments]

tggu punya tggu bila u pink my heart nk kuar ni???ha?hehe ;p

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

oh..oh.. bagus2.. ibu dan anak kena minum susu..utk kesihatan bersama..

wanie said... [Reply to Comments]

susu wyeth mama ni mmg sedap..wanie dulu suka campur ngan jus peel fresh...minum kosong camtu je lama2 muak...

Musliha said... [Reply to Comments]

ahhh.. dah mula minum susu..
good luck vp..
menunggu hari2 seterusnya..

Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

errrmmmm..yummm yummm
mmg tedappp wooo minum susu..hehe
tp zie minum dutch lady nyer jek...hehe

rosmona said... [Reply to Comments]

saya dulu mase peknen sgt liat minum susu..tp ku gagahi jua demi kerana anakku tercinta..semoga vp kuat n sabar mengharungi zaman kepeknennan yg sungguh mencabar ini..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

klu peknen bab nih yang paling liat sekali...muahaha...

laloque said... [Reply to Comments]

satu perkara yg paling lawak... sejak mama dia ngandung nie... Nisa lak yg lebih2 ngidam nyer... asik nak mkn benda masam2 jer... pastu emo xtentu pasal... buleh ke gitu???

ratna said... [Reply to Comments]

tahniah awak pregnant lagi.. take care kay..

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

ok jugak kak vp boleh minum susu..irnie masa ngandungkan afiqah..xleh minum susu lgsg.....
teruskan usaha minum susu...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

vp kena start minum susu la skrang yer...acid folic jangan lupa tau..

ArELeEz said... [Reply to Comments]

leez sker anlene. kalo sejuk lg masyukkkk... ;P

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

kalau rasa loya minum yg ada perisa vanilla or coklat.. anmum yg perisa coklat pun ok jugak rasa dia..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

walau terlambat.. tahniahhhhhh!!!!! buat mama VP and family.. misti makin riuh ni nanti :D semoga segalanya akan berjalan lancar, terbaik for u, k :D

hazlin said... [Reply to Comments]

akak kalau minum susu ni setengah tin je. Lepas tu susu ke mana, tin ke mana. Ganti dgn obimin, nah amik kau.. anak besor susah nak kuar... he..he..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^